Master of Science Urban landbrug og grønne byer

Generelt

Program beskrivelse

Master of Science Urban landbrug og grønne byer

Bemærk venligst at dette program er undervist i DANSK

Med sandsynligheden for, at byerne bliver tættere i 2050, bliver det vigtigt at tage et bredere billede af bæredygtig udvikling hvad angår byplanlægning. I denne sammenhæng bliver bylandbrug en vigtig bestanddel af naturen i byen og bringer talrige løsninger på menneskehedens problemer - overbelastning, mangel på landbrugsjord, klimaændringer mv.

MSc i bylandbrug og grønne byer har til formål at uddanne fremtidige ledere inden for landbrugs- og havearbejde i byerne i henhold til en innovativ og bredt baseret tilgang til planlægning, udvikling og bæredygtighed.

Kurset er designet til at udstyre fremtidige kandidater med de nødvendige værktøjer og hybridfærdigheder til at udvikle sig på de offentlige og private fagområder med ansvar for at designe, implementere og overvåge innovative og multifunktionelle landbrugs- og havebrugsprojekter i byer.

I dag er den evne, som en by har til at gennemføre biodiversitet og plantegenoprettelsesstrategier, mange spørgsmål, der hovedsageligt er knyttet til, hvordan man samler en projektarkitektur baseret på følgende fem hovedprincipper inden for en overordnet strategi:

  • Lokal, økologisk og højtydende fødevareproduktion,
  • Produktion og optimeret brug af vedvarende energi,
  • Regn og gråt vand genanvendelse og genanvendelse,
  • Genbrug af affald,
  • Energi plus byggekonstruktion.

Formålet med at indføre Master of Science i Urban Agriculture og Green Cities er at designe, gennemføre og følge op projekter baseret på landbrug og havebrug i byer, der kombinerer agronomiske, arkitektoniske, miljømæssige, energi, økonomiske og sociale bekymringer.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

UniLaSalle trains generalist engineers to hold high-level executive and top management positions in the following sectors especially: agriculture, food industry, food and health, geology and the envir ... Læs mere

UniLaSalle trains generalist engineers to hold high-level executive and top management positions in the following sectors especially: agriculture, food industry, food and health, geology and the environment. Student intake is selective. Academic programmes are research-informed to support the curriculum of the great range of scientific disciplines taught at the school. Minimer
Beauvais , Mont-Saint-Aignan , Paris , Rennes + 3 Mere Mindre