Master of Science i økonomi

Generelt

Program beskrivelse

MSc i økonomi træner studerende i strenge analysemetoder og forbereder dem til vellykkede karrierer i den offentlige eller private sektor.

Omrids

MSc i økonomi giver dig mulighed for at uddybe din viden om økonomi, give dig de kvantitative og konceptuelle færdigheder, der giver dig mulighed for at starte en påvirkelig karriere, hvad enten du planlægger at gå direkte til jobmarkedet eller for at forfølge en akademisk karriere.

Nøglefunktioner

 • Indgangsniveau: BSc i økonomi
 • Varighed: 3 eller 4 semestre på fuld tid
 • International eksponering: Mulighed for at få dobbelt / fælles grad eller udvekslingssemester
 • Profil: Nye kandidater op til 2 års erhvervserfaring
 • Programsprog: Fuldt undervist på engelsk
 • Specialiseringer: 4 majors til rådighed
 • Fakultet: Ph.D. fra de øverste amerikanske og europæiske skoler
 • Fordybelse: Nære forbindelser med økonomiske institutioner

Oversigt

Programmet følger strenge internationale standarder. Klasserne er små, undervist af internationalt anerkendte professorer og eksperter i branchen og fokuseret på avanceret økonomisk viden og anvendte teknikker. Programmet er velegnet til studerende med både anvendte interesser og mere forskningsorienterede profiler.

Du bliver nødt til at tage de obligatoriske kurser, såvel som et større valg efter dit valg. Vi tilbyder tre anvendte hovedfag (makroøkonomisk politik, offentlig politik og regulering, og finans og bankvirksomhed) og en mere teoretisk hovedvej (generel økonomi). På samme tid vil du være forberedt på arbejdspladsen med Career Accelerator Lab-aktiviteter og praktikmuligheder. Endelig vil du arbejde på dit speciale og være klar til at starte din professionelle karriere. Programmet giver muligheder for fordybelse i top økonomiske institutioner, i enten praktikpladser eller specialeudvikling.

Programmet varer normalt tre semestre med de første to afsat til kurser (60 ECTS) og det tredje til udviklingen af en specialeopgave (30 ECTS). For studerende, der ønsker at tage en praktikplads eller et udvekslingssemester, skal de gøre det i deres tredje semester og bruge det fjerde semester på deres speciale.

MSc i økonomi giver dig også muligheden for at forfølge en dobbelt grad eller en fælles grad på en top international skole eller et udvekslingssemester.

Programstruktur

1. semester | 2. semester

 • Grundkurser
 • Major i makroøkonomisk politik
 • Major inden for offentlig politik og regulering
 • Major inden for finans og bank
 • Major i generel økonomi

Speciale semester

 • Speciale projekt

Católica-Lissabon MSc-klasse 2018

 • 400 studerende om året
 • 48% af kvindelige studerende
 • 23 Gennemsnitlig alder
 • 35 nationaliteter
 • 50% af de internationale studerende i klassen
 • 6 måneders gennemsnitlig erhvervserfaring

Adgangskrav

 • Ideelt set bør kandidaterne have en bachelorgrad i økonomi, herunder matematisk og statistisk uddannelse samt mellemliggende mikroøkonomi.
 • Udestående kandidater fra andre kvantitative områder vil også blive taget i betragtning, men kan blive bedt om at lave nogle baggrundsundersøgelser, før de tilslutter sig programmet (for hovedstuen i finans og bankovervejelse vil kun kandidater med en økonomibaggrund blive overvejet).

Dobbeltgrad: dit pas til en international karriere

Tilbring et år på CATÓLICA-LISBON efterfulgt af et andet år hos partnerskolen efter eget valg og få to eksamensbeviser.

Double Degree programmer giver dig mulighed for at få en dyb international erfaring og udfordre dig selv ved at opleve to karakteristiske akademiske kulturer og tilgange.

I slutningen af programmet får du to eksamensbeviser - en fra CATÓLICA-LISBON og en fra vores partnerskole.

En fælles grad er et program, der er udviklet i fællesskab af to internationale universiteter og kumuleres i et fælles eksamensbevis, som officielt er anerkendt af alle universitetspartnereuniversiteter.

Frem for alt er den tværkulturelle bevidsthed, der er opnået gennem denne oplevelse, værdsat af recruiters og vil sandsynligvis øge dit potentiale for en international karriere.

Ansøgningsproces

Hvordan man ansøger

Start din ansøgning online, give os dine personlige oplysninger, upload de obligatoriske dokumenter og betal ansøgningsgebyret. Admissions-juryen gennemgår din ansøgning og træffer en beslutning.

Studieafgifter

 • 3-semester spor € 11.700
 • 4-semesters spor (med valgfrit udvekslingssemester ) € 13.700

Bemærk, at ansøgning og tilmeldingsgebyr ikke kan refunderes.

Stipendier

Católica Top S kolarship

Católica Top er et stipendiumsprogram beregnet til studerende med en enestående akademisk rekord.

Implementeret af Católica-Lissabon tillader dette program studerende med højt potentiale at afslutte deres kandidatuddannelse med en delvis afkald på studieafgift for det regelmæssige spor af programmet (3 semestre på vores skole; udvekslingssemesteret er udelukket).

Vi opfordrer fremragende studerende til at ansøge om dette stipendium under optagelsen.

Bemærk: Studenter med dobbelt grad og fælles grad kan kun tildeles et stipendium i det første år.

Karriere: Neddykkelse i Corporate World

Fra første dag støtter Católica-Lissabon dig gennem din akademiske rejse og forbereder dig til udfordringerne på jobmarkedet ved at give dig færdighederne til at åbne vejen til en succesrig professionel karriere.

 • 93% Ansat inden for 3 måneder efter eksamen
 • 71% Ansatte inden afslutningen af MSc-programmet

I MSc i økonomi har vi konsekvent placeret vores studerende i førende institutioner inden for økonomi (såsom Den Europæiske Centralbank, reguleringsagenturer, McKinsey

Hvorfor Católica-Lissabon mestere?

 • TOP 10 på verdensplan inden for karrierefremskridt (FT ranking)
 • Et TOP 10 mest levende iværksætter-økosystem hub i Europa
 • Lissabon er vært for webtopmødet siden 2016 og er rangeret som femte bedste europæiske by for at starte din opstart. (ifølge Startup Heatmap Europe survey 2016)

Hvilket gør det til en ekstraordinær kombination mellem:

122337_rsz_why-cl-masters-management.png

Hvorfor Lissabon?

Lissabon, "de syv bakker", er den politiske og økonomiske hovedstad i Portugal. Det strækker sig langs den nordlige bred af floden Tagus i det vestlige Europas vestligste land.

Også kendt som den "hvide by", forvandler den næsten konstante tilstedeværelse af solskin og floden Tagus Lissabon til et spejl af tusind farver, der fremhæver byens unikke arkitektur og skønhed.

Lissabon tilbyder alle de fornøjelser, du kan forvente af Portugals stjernede attraktion, men med halvdelen af ​​de andre europæiske hovedstæder. Gotiske katedraler, majestætiske klostre, maleriske museer, godt køkken og de bedste sandstrande i Europa er nogle af de funktioner, der gør Lissabon til en af ​​de bedste byer at studere og leve.

122338_rsz_why-lisbon-management-final-4.png

Mød vores studerende

"Dette trin indebærer bestræbelser på at holde os på det rigtige spor." Ruben Vaz

"MSc i økonomi er en utrolig læringsmulighed." Joana Garcia

"Católica-Lissabon er usædvanligt streng og velstruktureret og er yderst nyttig til at forstå og anvende koncepter fra økonomi." Pedro Gardete

”Der er få skoler i Europa, der giver dig bedre forberedelse til jobmarkedet." Miguel Castel Branco

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Founded more than 40 years ago, Católica-Lisbon is a leading School of Economics and Management in Portugal. Located in the heart of Lisbon, Católica-Lisbon has a long-standing reputation for innovati ... Læs mere

Founded more than 40 years ago, Católica-Lisbon is a leading School of Economics and Management in Portugal. Located in the heart of Lisbon, Católica-Lisbon has a long-standing reputation for innovative teaching and rigorous academic research. The school is strongly committed to intellectual rigor, critical thinking, and academic excellence. Minimer