Master of Science i Industrial Logistics Systems

Generelt

Program beskrivelse

Program højdepunkter

Fremskridt inden for kommunikationsteknologi og transport har gradvist brudt regionale grænser. Global produktion refererer til distributionen af upstream- og downstream-produktionsaktiviteter (lige fra materialesourcing, produktudvikling, produktionssamling og produktdistribution) i forskellige regioner med forskellige komparative fordele gennem koordinering og strategiske alliancer inden for og blandt virksomheder. Med andre ord etablerer virksomheder nu deres produktionsbaser, hvor menneskelige ressourcer, teknologier eller markeder er tilgængelige for at udnytte ressourcerne til et lokalt område bedst muligt. Denne modus for produktionsmetoden for global koordinering og integration øger ikke kun markedssignaler. Til dette formål er en integreret tilgang til styring af logistikplanlægning og -operationer på globalt plan afgørende.

Studieprogrammet er designet til fuldtid og deltidsstuderende til at afslutte inden for 1 og 2 akademiske år (dvs. 2 semestre og 4 semestre). Kurser i programmet vil blive tilbudt på hverdage og i weekender (lørdag / søndag). Den maksimale registreringsperiode for fuldtids- og deltidsstuderende er fire år fra registreringsdatoen. Ansøgning om forlængelse vil kun blive godkendt under ekstraordinære omstændigheder ...

For at imødegå udfordringen med verdensomspændende produktionskonkurrence er det vigtigt, at vores studerende skal forstå, hvilke informationsteknologier der kan bidrage til effektivt udnyttelse af ressourcer og i skabelsen af systemer, der producerer disse produkter og tjenester.

Der er et bredt udvalg af valgfrie emner at vælge imellem, herunder Global Operations and Logistics Management, Portpolitik og Management, Optimeringsmodellering og -applikationer, Business Intelligence

Programmål

At give eleverne brug af informationsteknologi og ledelsesmæssige tilgange til at forbedre indgående logistik, produktion og udgående logistik for at skabe værdi for kunden.

At give en mulighed for professionelle ingeniører, der er uddannet fra andre ingeniørdiscipliner, for at få yderligere ekspertise inden for planlægning, organisering, bemanding, uddannelse, vurdering, rapportering, overvågning, koordinering og kontrol af information og andre ressourcer, der er involveret i produktion af varer og tjenesteydelser og glæder kunderne.

At udvikle en studerendes kreative og problemløsende viden og færdigheder, der er egnede til forvaltning af information og brug af viden inden for systemteknik til logistikplanlægning og -styring.

Programstruktur

I MSc-prisen er fag arrangeret som obligatorisk, kerne- og valgfag. For at være kandidat til MSc-prisen skal de studerende erhverve mindst 30 studiepoeng.

Den studerende, der studerer til en MSc-pris, skal tage fire obligatoriske emner til prisen og mindst ét kerneemne, højst to valgfrie emner plus en 9-credit-afhandling eller mindst tre kerneemner (inkl. En ekskursstudie ISE550) plus højst tre valgfag. Til tildeling af Postgraduate Diploma skal den studerende tage tre obligatoriske emner, mindst et kernefag plus højst to valgfag.

De obligatoriske fag er:

  1. Lager- og materialhåndteringssystemer (ISE512)
  2. Enterprise Resources Planning (ISE526)
  3. Logistikinformationssystemer (ISE527)
  4. Supply Chain Management aktivering af teknologier (ISE544)

Indgangskrav

En bachelorgrad med Honours i teknik, business, ledelse, anvendt matematik eller videnskab; eller faglig kvalifikation eller tilsvarende.

Overvejelser vil blive givet til kandidater med passende erhvervserfaring.

Engelsk Sprogbehov: Hvis du ikke er engelskfødt, og din bachelorgrad eller tilsvarende kvalifikation uddeles af institutioner, hvor undervisningsmediet ikke er engelsk, forventes du at opfylde følgende mindstekrav til engelsksprog for adgang til optagelse:

  • En test af engelsk som fremmedsprog (TOEFL) score på 80 eller derover for den internetbaserede test; eller en TOEFL score på 550 eller derover for den papirbaserede test; ELLER
  • Et samlet bandresultat på mindst 6 i det internationale engelske sprogtestsystem (IELTS);

Individuelle sager vil blive behandlet på egen fortjeneste af afdelingen. Ansøgere kan blive pålagt at deltage i interviews eller prøver for yderligere at demonstrere deres sprogfærdigheder.

For ansøgere med kvalifikationer opnået i Taiwan, kan et pas på high-intermediate niveau eller derover i GEPT anses for at have opfyldt de engelske sprogkrav.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Industrial and Systems Engineering (ISE) is a professional discipline that focuses on developing and implementing optimal solutions from a system-level perspective.

Industrial and Systems Engineering (ISE) is a professional discipline that focuses on developing and implementing optimal solutions from a system-level perspective. Minimer