Lær at lede i krydset mellem forretning og teknologi med en Master of Science i Management grad fra WPI. Uanset om du er en tidlig karriere professionel, der søger at forbedre din bacheloruddannelse eller en etableret specialist på dit område, vil du opdage, at vores program giver dig fleksibilitet til at skræddersy et studieforløb til dine interesser og karrieremål. Programmet vil forberede dig til at forny produkter og tjenester inden for teknologibaserede virksomheder, der udnytter en solid og praktisk forståelse af alle vigtige funktionelle forretningsområder, fra finansiel styring til kompleks gruppedynamik og organisationsdesign.

Curriculum

Vores pensum bygger på WPI's styrker inden for videnskab og teknik for at bringe innovationer ind i klasseværelset og give kandidater en fordel i en stadig mere teknologidrevet og globalt konkurrencedygtig erhvervsliv. Mens mange studerende finder MS i Management grad giver dem bare den kant, de har brug for, kan du også vælge et alternativt spor, der fører til en MBA. Både online og i klasseværelset deltager MS i Management og MBA-studerende i integrerede kerneklasser, der kombinerer principper for økonomi, forretningsret, økonomi, marketing og ledelse.

Dette program er designet til studerende, der søger ultimativ fleksibilitet. MSMG studerende skal gennemføre mindst fire af de følgende krævede kurser:

 • Finansiel intelligens til strategisk beslutningstagning
 • Forretningsret, etik og socialt ansvar
 • Iværksætteri og innovation
 • Finansiel information og ledelse
 • Økonomi for ledere
 • Innovere med informationssystemer
 • Marketing Management
 • Gruppe og Interpersonel Dynamik i Komplekse Organisationer
 • Analysere og designe operationer til at skabe værdi
 • Interpersonelle og lederskabsfærdigheder

Studerende runder deres program med valgfag til i alt ti kurser for graden. For valgfag henvises til Graduate Catalogue.

Efter eksamen

MS i Management forbereder dig til at levere løsninger i stadigt skiftende forretningsmiljøer. Besøg WPI's Career Development Center.

Ressourcer til internationale studerende

Det Internationale Hus giver løbende programmer og væsentlige tjenester til at bistå, styre og støtte internationale studerende og lærde i deres overgang til det amerikanske samfund og den akademiske kultur.

Få adgang

En teknologibaseret verden har brug for forretningsmæssige fagfolk

Foisie Business School graduate admissions team vil hjælpe dig med at finde det rigtige uddannelsesprogram for dine karriere mål, guide dig gennem ansøgningsprocessen, og hvis du er optaget, forsikre dig om, at du er på rette spor for succes.

WPI tiltrækker generelt kandidater med baggrund i teknik, videnskab og informationsteknologi, men mange af vores kandidatstuderende er også markedsførere, iværksættere, forskere, finansielle ledere og læger. Uanset dit fokus, når du kommer ind, vil du forlade med en stor forretningssans for en teknologibaseret verden. WPI graduate business studerende er lyse, hårdtarbejdende, engagerede personer fra hele verden og industri spektret.

WPI accepterer ansøgninger til efteråret 2019. Stipendier er tilgængelige.

Følgende ansøgningsfrister gælder:

 • For amerikanske ansøgere - 15. juli (efterår) / 15. december (forår)
 • For internationale ansøgere - 15. juni (efterår) / 6 november (forår)
 • Til Ph.D. ansøgere - 1. februar (efterår)

Efter deadlines er ansøgninger gennemgået rullende.

Påkrævet testinformation

Enhver international ansøger, der søger at deltage i WPI på et F-1 Student Visa, skal indgive officielle TOEFL-score eller IELTS-score. Men hvis ansøgerne har to års kontinuerlig fuldtidsstudium afsluttet inden for de sidste fem år, kan han eller hun ansøge om et TOEFL / IELTS-afkald ved at kontakte en admissionsrådgiver i et land, hvis officielle sprog er engelsk.

Mens WPI kræver et minimum af TOEFL-score på 84, kræver Foisie School of Business en minimum TOEFL score på 90 eller IELTS score på 7. Foisie School of Business kræver en GMAT score på 500 eller tilsvarende på GRE. Der er ingen minimum GRE-scoringer, men gennemsnittet for indlagte studerende i løbet af de seneste tre år har været 150 verbale, 165 kvantitative og 3,0 analytiske.

Ansøgningskrav

 • Afdeling / Program: Fagskolen for Erhverv
 • Ansøgningsfrist for ansøgning om ansøgning: Internationale ansøgere skal ansøge senest den 15. juni til efterår og 6. november til forår. Indenlandske ansøgere skal anvende senest den 15. juli til efteråret og 15. december i foråret. Afgørelser foretages rullende.
 • Alle legitimationsfrister: Vi anbefaler at udfylde din ansøgning inden for 15-30 dage efter indsendelse. Et interview kan tilbydes, når alle legitimationsoplysninger er ankommet.
 • Officielle transkripter for alle post-gymnasier eller universiteter: Påkrævet
 • Ansøgningsgebyr på $ 70: Påkrævet
 • Anbefalingsbrev: Tre bogstaver med faglig anbefaling fra personer, der kan kommentere dine kvalifikationer til at forfølge kandidatuddannelse, er påkrævet. Venligst opfordre dine anbefalere til at indsende deres breve elektronisk via online ansøgningen. Akademisk kvalificerede anbefalinger kan indsendes efter behov.
 • GRE: GMAT eller GRE scorer er påkrævet; dispensationer kunne være tilgængelige for WPI alumni, der har opnået en 3,0 GPA eller højere og kan fraviges for ansøgninger med særlige omstændigheder.
 • Erklæring om formål: Påkrævet; et CV er også påkrævet.
 • Video Essay: Påkrævet: Online video interview, afsluttet på din bekvemmelighed.
Program undervist i:
Engelsk

Se 5 flere kurser fra Worcester Polytechnic Institute »

Senest opdateret October 18, 2018
Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
Kontakt skolen
Fuldtid
Deadline
Juli 15, 2019
For U.S. applicants; For International applicants - June 15
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist
Juli 15, 2019
For U.S. applicants; For International applicants - June 15

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
Juli 15, 2019
For U.S. applicants; For International applicants - June 15
End Date