Master of Science i datalogi og informationssystemer

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

Hvad der angiver UM-Flints computervidenskab

Master of Science (MS) i datalogi og informationssystemer-programmet tilbyder koncentrationer inden for datalogi eller informationssystemer samt et forberedende Fast Track for dem uden computervidenskabelig baggrund. Det forbereder dig til at komme ind og udmærke dig i en karriere som administrator, analytiker, designer, udvikler eller programmør førende teknologiteam.

Fleksibelt format

Uanset om du bor langt fra campus eller i nærheden, er MS i computervidenskab og informationssystemer designet til at imødekomme dit liv og dine mål. Cyber Classroom giver dig mulighed for at skræddersy din læringsoplevelse. Udnyt bekvemmeligheden ved fjernundervisning online, klasseværelsets ansigt til ansigt-interaktion eller en kombination af begge dele. Vores tilgang omdefinerer den traditionelle klasseværelsesoplevelse med en problemfri blanding af klasselæring og online-læring.

Cyber Classroom

Bliv nedsænket i foredragene, der er fanget i vores unikke oplevelse af cyberklasserum gennem et avanceret robot-audio-video-optagelsessystem. Systemet behandler flere kameraer, mikrofoner og digitale inputenheder såsom digitale tavler og dokumentkameraer med et intelligent autonomt optagelsessystem for at fange alt med klarhed. Som online-studerende kan du interagere med fakultetet via vores BlackBoard® online indholdsstyringssystem. Du har også kapaciteten til at bruge afspilningsfunktionen efter anmodning, så du kan se foredragene så mange gange som nødvendigt for at forstå begreber.

Studenteretning

Lyt til hvad en af vores studerende har at sige om programmet:

Koncentrationsindstillinger

Computer Science koncentration - Dette strenge program er designet til at give dig dybdegående, avanceret viden om kritiske computerrelaterede teknologier. Kursusforløb fordyber de studerende i flere discipliner inden for datalogi, herunder algoritmer, arkitektur, kunstig intelligens, databaser og netværk.

Information Systems koncentration - Dette innovative program tilbyder to spor: Business Information Systems og Health Information Systems. Vælg det spor, der understøtter dine professionelle mål og interesser for at få specialuddannelse, der er nødvendig for dit karriereområde. De, der forfølger sporet Business Information Systems, kan supplere teknologikurser med forretningskurser, herunder regnskab, forretningsøkonomi, iværksætteri, global styring og kvantitativ analyse. Dem, der afslutter sundhedsinformationssystemsporet, måske gennemføre yderligere kurser i økonomistyring, sundhedsvæsenets administration og politik og juridiske problemer for at tilpasse din læringsoplevelse.

Dual Grader

Studerende i dobbeltuddannelsen har mulighed for at gennemføre to grader: en kandidatuddannelse (MS) i datalogi og informationssystemer med en koncentration i informationssystemer og en kandidatgrad i forretningsadministration (MBA) med en koncentration i computerinformationssystemer. Mere information til graden findes her.

Real-World Experience

Du vil kunne anvende den viden, du får i klasseværelset og forskning, til teknologi på UM-Flint gennem meningsfulde teknologiprojekter med applikationer i den virkelige verden. Programmets fokus på teambaseret projektarbejde giver dig mulighed for at opbygge de samarbejdsevner, der er nødvendige for at være et effektivt teammedlem og leder.

Fast Track mulighed

Tilgængelig for studerende uden en bacheloruddannelse i datalogi eller et beslægtet felt, denne indstilling består typisk af fem kurser med fokus på kernekompetencerne Netværk, Arkitektur, Algoritmer og Databaser. De, der har en bacheloruddannelse i en liberal kunst- eller forretningsområde, kan være nødvendige for at tage nogle yderligere matematik- og programmeringskurser. Alle de forudgående krævede kurser undervises i cyber-klasses format.

Speciale eller ikke-speciale spor

Uanset hvilken koncentration du vælger, vælger du mellem et specialespor eller et ikke-specialespor. Specialsporet kræver, at de studerende skriver en forskningsartikel og gennemfører et mundtligt forsvar ud over de krævede kurser. Studerende, der afslutter ikke-specialeforløbet, kompletterer yderligere point i valgfrie kurser på kandidatniveau og opnår tilfredsstillende resultater på kandidateksamen-eksamenseksamen.

Resultater

Programmet har gradueret cirka halvtreds studerende om året. Vi har også haft et antal studerende til at gå til deres ph.d.er ved førende regionale institutioner, herunder: Michigan State University, Wayne State University, Purdue University og Oakland University.

Mulighederne for at anvende klasselæringslæring, forskning og ny teknologi bugner i UM-Flint. Et af de nylige eksempler på fakultetet for datalogi og studerende går sammen med dem fra Institut for Sygeplejerske for at skabe et pædagogisk videospil, der hjælper sygeplejestuderende med at lære, hvordan de leverer kongruent pleje til patienter med forskellig kulturel baggrund.

Kurser

Forudsætninger

A. Matematik

 • MTH 118 - Calculus for Management and Social Sciences (4)

B. Programmering

 • Studerende (undtagen UM-Flint CSC- og CIS-alumner) skal aflægge en programmeringskompetenceprøve og, baseret på dens score, tage yderligere kreditter af forudsatte programmeringskurser:

Studerende med teknisk baggrund opfordres til at tage:

 • CSC 500 - Intensiv programmering og computerbaseret problemløsning (3)

Studerende med ikke-teknisk baggrund opfordres til at tage:

 • CSC 175 - Problemløsning og programmering (4)
 • og en fra:
 • CSC 275 - Problemløsning og programmering II (4)
 • CSC 276 - Problemløsning og programmering II i Java (4)

C. Yderligere CSC / CIS-kurser

 • CSC 335 - Computernetværk I (3)
 • CSC 382 - Software Engineering (3)
 • CSC 384 - Database Design (3)

En fra:

 • CIS 360 - Informationsteknologi hardware og software (3)
 • CSC 365 - Computerarkitektur (3)

Og for studerende, der forfølger computervidenskabskoncentrationen:

 • CSC 375 - Datakonstruktioner (3)

Krav, Computer Science Concentration

Kurser i datalogi og informationssystemer som følger:

Kernekurser (12 point)

 • CSC 535 - Avanceret computernetværkssamarbejde (3)
 • CSC 565 - Computersystemarkitektur (3)
 • CSC 575 - Algoritme og kompleksitetsanalyse (3)
 • CSC 582 - Avancerede databasekoncepter og nye applikationer (3)

Valgfag (12 point)

Fire yderligere CSC- eller CIS-kurser på 500 niveauer, herunder mindst 6 point i CSC-kurser og eksklusive uafhængige studiekurser.

Valg af valg (6 point)

En af følgende muligheder:

Specialeopsætning

Seks point i specialeforskning, der består af et forskningsprojekt med en afsluttende speciale og et mundtligt forsvar.

 • CSC 595 - Speciale I (3)
 • CSC 596 - Speciale II (3)

Ikke-afhandlingsmulighed

Tilfredsstillende ydeevne på kandidatuddannelseseksamen og seks yderligere kreditter i valgfag CSC-kurser på kandidatniveau, herunder højst et uafhængigt studiekursus.

Krav, informationssystemkoncentration

Kurser i datalogi, informationssystemer og ledelse eller sundhedsfag som følger:

Grundkurser (9 point)

En fra:

 • CIS 510 - Informationssystemer (3)
 • CIS 555 - Sundhedsinformatik (3)

To fra:

 • CSC 535 - Avanceret computernetværkssamarbejde (3)
 • CSC 580 - Avanceret softwareteknik (3)
 • CSC 582 - Avancerede databasekoncepter og nye applikationer (3)

Valgspor (6 point)

Et af følgende spor:

Business Information Systems Track

To fra:

 • ACC 521 - Regnskab for ledere (3)
 • FIN 551 - Erhvervsøkonomi (3)
 • INB 585 - Globale dimensioner af ledelse (3)
 • EIM 545 - Iværksætteri (3)
 • SCM 512 - Anvendt kvantitativ analyse (3)
 • SCM 571 - Operations Management (3)

Spor til sundhedsinformationssystemer

To fra:

 • PHS 501 - Administration og politik for folkesundhed (3)
 • HCR 509 - Anvendelser af strategisk styring i sundhedsvæsenets systemer (3)
 • HCR 577 - Anvendelser af økonomistyring i sundhedsvæsenet (3)
 • HCR 587 - Juridiske problemer inden for sundhedsvæsenet (3)

Valgfag (9 point)

Tre yderligere CIS- og / eller CSC-kurser på 500-niveau, eksklusive uafhængige studiekurser og eksklusive:

 • CIS 510 - Informationssystemer (3)
 • CIS 555 - Sundhedsinformatik (3)

Valg af valg (6 point)

En af følgende muligheder:

Specialeopsætning

Seks point i specialeforskning, der består af et forskningsprojekt med en afsluttende speciale og et mundtligt forsvar.

 • CIS 595 - Speciale I (3)
 • CIS 596 - Speciale II (3)

Ikke-afhandlingsmulighed

Tilfredsstillende ydeevne på kandidatuddannelseseksamen og seks yderligere kreditter i valgfag CSC-kurser på kandidatniveau, herunder højst et uafhængigt studiekursus.

Overførsel af kredit

Med godkendelse af CSIS Graduate Committee kan studerende overføre eller vælge som kandidat til ikke-kandidat til graden (NCFD), op til seks point på kandidatniveau kurser i datalogi og informationssystemer.

Adgang

Krav

Bachelor of Science grad fra en regionalt akkrediteret institution inden for computervidenskab, computerinformationssystemer eller computerteknologi foretrækkes. Ansøgere med andre bacheloruddannelser kan komme ind i programmet, mens de gennemfører Fast Track-kurser for at give dem mulighed for hurtigt at opnå den krævede baggrundsviden.

Minimum samlet gennemsnit på bacheloruddannelsen på 3,0 på en 4,0 skala

Statlig tilladelse til online-studerende

I de senere år har den føderale regering understreget behovet for, at universiteter og colleges er i overensstemmelse med hver enkelt stats fjernundervisningslovgivning. Hvis du er en statsstatus, der har til hensigt at tilmelde dig et online program, skal du besøge siden om statsautorisation for at bekræfte status for UM-Flint med din stat.

Anvendelse

For at blive taget i betragtning, skal du indsende en online-ansøgning nedenfor. Andet materiale kan mailes til FlintGradOffice@umich.edu eller leveres til Office of Graduate Programs, 251 Thompson Library.

 • Ansøgning om kandidatoptagelse
 • $ 55 ansøgningsgebyr (refunderes ikke)
 • Officielle udskrifter fra alle colleges og universiteter deltog
 • Tre anbefalingsbreve fra personer, der kan evaluere din videnskabelige og / eller faglige evne (mindst en anbefaling skal være fra en akademisk reference). Dette krav frafaldes for alle University of Michigan Alumni.
 • Formålserklæring, der beskriver dine mål for kandidatstudiet og årsagerne til at vælge dette program
 • Internationale studerende skal indsende yderligere dokumentation.

Internationale krav

Ud over det krævede materiale fra alle studerende skal internationale studerende fremlægge yderligere dokumentation på ansøgningstidspunktet:

 • Examensbevis eller eksamensbevis, der angiver overdragelse af bachelorgraden og datoen for tildelingen. (Hvis du deltog i et universitet eller et universitet, der indeholder gradvis information på transkription eller karakterark, er et certifikat eller eksamensbevis ikke nødvendigt.)
 • Engelsk færdigheder: Hvis engelsk ikke er dit modersmål, skal du demonstrere engelsk.
 • Økonomisk certificering: Internationale studerende, der søger et F-1-visum, skal indsende en erklæring om finansiel supportformular med tilhørende dokumentation. Dette dokument kan fås via iService. Det bruges til at bestemme, om du er berettiget til optagelse.

Engelsk Færdighedskrav

Hvis engelsk ikke er dit modersmål, selvom du i øjeblikket er amerikansk statsborger eller fastboende og uanset hvor længe du har boet eller har været uddannet i USA *, skal du demonstrere engelskkundskaber ved at fremlægge bevis gennem en af metoderne:

 1. Tag testen af engelsk som fremmedsprog (TOEFL), det internationale engelske sprogtestningssystem (IELTS) -test, Michigan English Test (MET) (erstatter MELAB) eller undersøgelse af certifikatet for dygtighed i engelsk (ECPE). Resultaterne må ikke være mere end to (2) år gamle.
  • Den mindst acceptable score for optagelse er som følger:
   • TOEFL papirbaseret test: 560 samlet
   • TOEFL iBT: 84 samlet
   • IELTS: 6,5 samlet (Academic Writing)
   • MET: samlet score på 52 (B2-niveau)
   • ECPE: Kompetencebevis
 2. Tilvejebring et officielt udskrift, der viser en grad, der er optjent ved et akkrediteret amerikansk college eller universitet ELLER en grad, der er optjent ved en udenlandsk institution, hvor undervisningssproget udelukkende var engelsk ** ELLER vellykket gennemførelse ('C' eller højere) af ENG 111 eller ENG 112 eller dets ækvivalente.

Særlig krav til borgere i Indien: Ansøgere, der deltog i en institution i Indien, hvor undervisningssproget udelukkende var engelsk, kan ikke anvende denne metode udelukkende for at imødekomme de engelske færdigheder. Ansøgere, der deltog i en verificeret engelsk-medium institution, skal også indsende en godkendt test score eller bruge en af de andre godkendte metoder. Dem med en IELTS-score på 5,0 er berettiget til standardoptagelse og har ikke yderligere krav til engelsk-kvalifikationer; dem med under IELTS-score på 5,0 vil ikke blive optaget.

* Hvis du er amerikansk statsborger eller fastboende og ønsker at give afkald på dette krav, kan du tage din sag til direktøren for CSIS-programmet. Direktøren skal på sin side gøre sagen til dekanen for kandidatuddannelser. Du skal fremlægge tilstrækkelig dokumentation for, at du har den nødvendige engelsk-færdighed.

** Universitetet forbeholder sig retten til at kræve, at en ansøger fremlægger andet bevis på engelsk, hvis uafhængige kilder ikke kan verificere, at undervisningssproget udelukkende var engelsk.

Ansøgningsdatoer

Indsend alt ansøgningsmateriale til Office of Graduate Programs senest kl. 17 på dagen for ansøgningsfristen. Dette program tilbyder rullende optagelse med månedlige ansøgningsanmeldelser. For at blive taget i betragtning skal alt ansøgningsmateriale indsendes før eller før:

 • Efterår - 1. maj (garanteret vederlag / international studerendes frist *)
 • Efterår - 1. august (hvis pladsen tillader det, kun amerikanske statsborgere og fastboende)
 • Vinter - 1. oktober (garanteret vederlag / international studerendes frist)
 • Vinter - 15. november (kun amerikanske statsborgere og fastboende)
 • Forår - 15. marts (kun amerikanske statsborgere og fastboende)

* Du skal ansøge om optagelse inden den tidlige evalueringsfrist for at være berettiget til stipendier, tilskud og forskningsassistenter.

Overførsel af kredit

Med godkendelse af CSIS Graduate Committee kan studerende overføre eller vælge som kandidat til ikke-kandidat til graden (NCFD), op til seks point på kandidatniveau kurser i datalogi og informationssystemer.

Du er velkommen her, video:

Senest opdateret Mar 2020

Keystone-stipendium

Oplev de muligheder, vores stipendium kan give dig

Om skolen

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number ... Læs mere

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number of students into our classrooms, equipping them with the knowledge, experiences, and skills to make lasting contributions to the businesses, organizations, and communities they help shape. We invite you to see how our students, faculty, staff, and campus are making a real difference. Minimer