Bliv digital marketing ved at mestre færdighederne til digital markedsføringsstrategi og marketingplanlægning, UX, indholdsmarkedsføring, indgående marketing, e-mail-marketing, søgemaskineoptimering (SEO), søgemaskine-marketing (SEM), lead generation, sociale medier, e-handel , online omdømmestyring og tilknyttet marketing.

Start dato Varighed Undersøgelsesindstillinger Undervisning Succes nu Gennemsnitlig løn
15. januar 2020 12-18 måneder Nomad eller online 5.400 $ 15% indkomst i to år
eller $ 18k foran
Betal kun, hvis du får et job $ 70K - $ 110K USD

Kandidatuddannelse med beskæftigelsesfokus

Master of Digital Marketing er designet til at hjælpe dig med at udvikle en avanceret forståelse af de grundlæggende koncepter, der ligger til grund for digital markedsføring og salg. Ud over at tilegne dig de praktiske færdigheder, der er nødvendige for at implementere og styre effektive digitale marketingstrategier, vil du også udvikle kritisk specialistviden gennem forskning og udvikling af dit speciale-projekt. Denne proces validerer en pædagogisk pædagogik i programmet - med strukturerede læringsresultater og egnede indhold og vurderingskriterier.

Denne kandidatuddannelse vil styrke din status som en efterspurgt, indflydelsesrig digital specialist. Når programmet er afsluttet, vil du være i stand til at anvende din digitale ekspertise til at navigere i enhver udfordring i din karriere.

Studerende tager 10 kurser over en periode på 1 år. Bortset fra kernekurser tilbyder Contech ikke-kredit personlig udvikling

Du deltager aktivt i Practicum-programmer, hvor du vil have en chance for at bruge dine evner til at arbejde på udfordrende problemer med faktiske data, der deles fra sponsororganisationer. Practicum strækker sig over syv måneder og kulminerer med en rapport og et præsentationsniveau på arbejdsgiverorganisationen.

122280_MSDM.png

Ansøgningsproces

Trin 1 Ansøgning

Udfyld ansøgningsskemaet. Det tager kun et par minutter.

 • Bachelorgrad i erhvervsadministration Eller enhver bachelorgrad med 2 års erfaring i forretningsadministration eller ledelsesrelaterede brancher.
 • CV eller Linkedin-konto.
 • IELTS 6,0 eller TOEFL 550 / Bevis for at have tidligere studeret på engelsk i mindst tre år.

Trin 2 Valg

Vores akademiske bestyrelse vil gennemgå din ansøgning, og du vil blive bedt om at indsende underlagsdokumenter. Du kan også blive bedt om et interview til en endelig beslutning.

Trin 3 Tilmelding

Efter udvælgelse kan du gennemføre din ansøgningsproces ved at betale ansøgning og studieafgift og underskrive din tilmeldingsaftale.

2 måder at studere på

Nomad World Tour

122569_NomadWorldTour.png

Contech Nomad-studerende drager fordel af at leve og lære i fire forskellige verdensbyer, San Francisco, New York, Berlin

Contech Nomad-studerende drager fordel af:

 • Oplever forskellige kulturer
 • Mød lokale arbejdsgivere
 • Oprettelse af en livslang bånd med dine klassekammerater
 • Tilpasning af nomadestil

Online Vælg din by

122570_OnlineOption.png

For deltidsstuderende tilbydes Contech-studerende med 9 måneders onlinestudie og 3 måneders studier i dit valg af by. Levering af programmet er struktureret online således, du er typisk forpligtet til at deltage i forelæsninger på fire aftener om ugen og weekend-workshops i et format af onlineundervisning, workshops, 1-1-mentoring og gruppeforløb.

hand, commercial, science and technology4832970 / Pixabay

Dit Digital Marketing Skillset

Få det dygtighed, som branchen leder efter:

 • Betalt ekspertise på sociale medier
 • Salgsfærdigheder
 • Specifik ekspertise på marketingkanaler
 • Evnen til at tænke objektivt
 • Evnen til at udføre og analysere dryp marketingkampagner
 • En blanding af kreativitet og analytiske evner
 • Gode kopier og visuelle historiefortællingsevner
 • En sympatisk personlighed
 • Selvfremmende kyndige
 • Forståelse af kortfattethed
 • Evnen til at analysere kvantificerbare målinger
 • Lyttefærdigheder
 • Agility
 • Grundlæggende designfærdigheder

Digital markedsføring er blevet en væsentlig del af markedsføringsstyring af praktisk talt enhver virksomhed i enhver branche. Online Master i Digital Marketing sigter mod at uddanne studerende og sikre, at de er forberedt på udfordringerne i den moderne digitalt transformerede internationale økonomi, der kræver multitasking-færdigheder, evnen til at lære og tilpasse sig hurtigt, fleksibilitet og tilslutningsmuligheder.

Master of Digital Marketing giver de studerende de færdigheder, der kræves i branchen inden for digital marketing og lærer dem at styre et integreret system af forskellige kommunikationskanaler, platforme, værktøjer og digitale marketingmodeller på tværs af forskellige internationale markeder. Master of Digital Marketing hjælper studerende med at finde det dynamiske og komplekse felt inden for digital marketing og giver både teoretisk og praktisk viden.

De vigtigste områder, der er omfattet af programmet, er webstedsadministration, UX, e-mail marketing, digital marketingstrategi og marketingplanlægning, søgemaskineoptimering (SEO), indholds marketing, ledende generation, indgående marketing, søgemaskine markedsføring (SEM) webinars, affiliate marketing, sociale medier og e-handel.

Kandidater fra Master of Digital Marketing vil være i stand til at arbejde med forskellige elektroniske enheder på forskellige internationale markeder. De vil tilegne sig analytiske færdigheder og høj ekspertise inden for big data-analyse, kommunikationsevner og kulturel intelligens, iværksætterånd og innovativ problemløsning og avancerede ledelses- og lederegenskaber. Studerende på Online Master i digital marketing studerer digital marketing og e-handel koncepter og strategier og sætter teknologier til brug gennem workshops, casestudier og praktiske simuleringer. Master of Digital Marketing studerende gennemgår en livsændrende oplevelse på både personligt og professionelt niveau og kommer ind i en verden af innovation og nye karrieremuligheder i det internationale digitale marketingmiljø. At lære af de højeste tech digitale applikationer, vi har tilgængelige på online campus, netværk med fagfolk i branchen og virkelige digitale markedsføringsprojekter hjælper studerende med at udvikle deres færdigheder.

Program undervist i:
 • Engelsk

Se 2 flere kurser fra Contemporary Technology University »

Senest opdateret Oktober 13, 2019
Dette kursus er Campusbaseret, Online og campus kombineret
Start Date
Jan 15, 2020
Duration
12 - 18 måneder
Deltid
Fuldtid
Price
5,400 USD
$ 5.400 11% indkomst i tre år eller $ 18k up-front.
Deadline
Dec 15, 2019
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Jan 15, 2020
End Date
Dec 2020
Ansøgningsfrist
Dec 15, 2019

Jan 15, 2020

Location
Ansøgningsfrist
Dec 15, 2019
End Date
Dec 2020