Master of Science i farvevidenskab

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

39323_39224_colorful_campus_photo.jpg

Oversigt

Farvevidenskab er et grundlæggende videnskabsområde, der er dedikeret til at forstå skabelsen af farvede stimuli, belysningskilder og i sidste ende menneskets opfattelse af farve. RIT's graduate color science grad er designet til studerende, der har en baggrund i fysik, kemi, billeddannelse videnskab, datalogi, elektroteknik, eksperimentel psykologi, kognitiv neurovidenskab, fysiologi eller enhver anden disciplin, der egner sig til den kvantitative farvebeskrivelse. På det eneste universitet i landet, der tilbyder dette studieprogram, vil du blive udsat for det rige, dynamiske felt af farvevidenskab gennem teori og praktisk anvendelse.

Overordnet tværfaglig, der omfatter fysik, kemi, fysiologi, statistik, datalogi og psykologi, lægger læseplanen til en kandidat for naturvidenskabelig grad i farvevidenskab, uddanner eleverne ved hjælp af en bred tværfaglig tilgang. Dette er den eneste kandidatuddannelse i landet, der er afsat til denne disciplin, og det er designet til studerende, hvis bachelorstuderende er indenfor fysik, kemi, billeddannelsesvidenskab, datalogi, elektroteknik, eksperimentel psykologi, kognitiv neurovidenskab, fysiologi eller enhver disciplin vedrørende den kvantitative beskrivelse af farve.

Kandidater er i høj efterspørgsel og har accepteret industrielle positioner inden for elektronisk billeddannelse, farveinstrumentering, farvestofformulering og grundlæggende og anvendt forskning. Virksomheder, der har ansat kandidater, omfatter Apple Inc., Dolby Laboratories, Google, Benjamin Moore, Canon Corp., Hallmark, Hewlett Packard Corp., Microsoft Corp., Pantone, Qualcomm Inc., Ricoh Innovations Inc., LG Electronics og Samsung.

Farvevidenskabsgraden giver en studie på kandidatniveau i både videnskabsteori og praktisk anvendelse. Programmet giver eleverne en bred eksponering for farvevidenskabens område og giver dem den enestående mulighed for at specialisere sig i et område, der passer til deres baggrund og interesse. Dette mål opnås gennem programmets kerne kurser, valg af valgfag og afslutning af en afhandling eller kandidatprojekt.

Programmet drejer sig om aktiviteterne i Munsell Color Science Laboratory, som er det førende akademiske laboratorium i landet afsat til farvevidenskab. Forskning er i gang i farveudseende modellering, belysning, billedkvalitet, spektralbaseret billedoptagelse, arkivering, reproduktion af illustrationer, farvestyring, computergrafik, AR / VR og materialeudseende. Munsell Laboratoriet har mange kontakter, der giver eleverne sommer- og fuldtidsjob muligheder overalt i USA og i udlandet.

Studieplan

Studerende skal tjene 30 semester kredit timer som en kandidatstuderende til at tjene en kandidat for videnskab grad. For fuldtidsstuderende kræver programmet tre til fire semestre af studie. Deltidsstuderende kræver normalt to til fire års studier. Studieordningen er en kombination af obligatoriske kurser inden for farvevidenskab, valgfag, der passer til kandidatens baggrund, og enten en afhandling eller et kandidatprojekt. Studerende kræver godkendelse af programdirektøren, hvis de ønsker at afslutte et kandidatprojekt, snarere end en forskningsopgave, efter afslutningen af deres uddannelse.

Forudsætninger: Grundprogrammet

Farvetenskapsprogrammet er designet til en kandidat med en bachelorgrad i en videnskabelig eller anden teknisk disciplin. Kandidater med tilstrækkeligt bachelorarbejde i beslægtede videnskaber starter programmet som matrikulerede kandidatstuderende.

Kandidater uden tilstrækkeligt bachelorarbejde i beslægtede videnskaber skal tage grundkurser inden matriculation i kandidatuddannelsen. En skriftlig aftale mellem kandidaten og programkoordinatoren vil identificere de krævede grundkurser.

Grundkurser skal udfyldes med et samlet B-gennemsnit, før en studerende kan matriculere i kandidatuddannelsen. Der kan højst være 9 studiepoints på kreditniveau inden graduering til kandidatuddannelsen.

Grundkurserne, der repræsenterer de ofte krævede, er som følger: et års beregning, et år med universitetsfysik (med laboratorium), et kursus i computerprogrammering, et kursus i matrixalgebra, et kursus i statistik og et kursus i indledende psykologi. Andre videnskabskurser (med laboratorium) kan erstatte fysik.

Studieforløb

Læreplanen, der fører til kandidaten for naturvidenskabelig grad i farvevidenskab, uddanner eleverne ved hjælp af en bred tværfaglig tilgang. Dette er den eneste kandidatuddannelse i landet, der er afsat til denne disciplin, og det er designet til studerende, hvis bachelorstuderende er indenfor fysik, kemi, billeddannelsesvidenskab, datalogi, elektroteknik, eksperimentel psykologi, kognitiv neurovidenskab, fysiologi eller enhver disciplin vedrørende den kvantitative beskrivelse af farve.

Studerende skal tjene 30 semester kredit timer som en kandidatstuderende til at tjene en kandidat for videnskab grad. For fuldtidsstuderende kræver programmet tre til fire semestre af studie. Deltidsstuderende kræver normalt to til fire års studier. Studieordningen er en kombination af obligatoriske kurser inden for farvevidenskab, valgfag, der passer til kandidatens baggrund, og enten en afhandling eller et kandidatprojekt. Studerende skal angive programdirektøren, hvis de vil afslutte en afhandling eller et kandidatprojekt ved afslutningen af deres uddannelse.

Karriere

Kandidater er i høj efterspørgsel og har accepteret industrielle positioner inden for elektronisk billeddannelse, farveinstrumentering, farvestofformulering og grundlæggende og anvendt forskning.

Industries

 • Forskning
 • Videregående uddannelse
 • Videnskabelig og teknisk konsulent
 • Andre industrier

Curriculum

Farve videnskab, MS grad, typisk kursus rækkefølge

Første år

 • CLRS-601 Principper for farvevidenskab
 • CLRS-720 Computational Vision Science
 • CLRS-750 Historiske Forsknings Perspektiver
 • CLRS-602 Farvefysik og -applikationer
 • CLRS-820 modellering visuel perception
 • CLRS-751 Forsknings- og publikationsmetoder
 • Valgfag

Andet år

 • CLRS-890 Research
 • Valgfag

39324_39225_real_aerial_of_campus_with_river.jpg

Adgangskrav

For at blive anset for optagelse til MS-programmet i farvevidenskab skal kandidaterne opfylde følgende krav:

 • Udfyld en kandidat ansøgning.
 • Hold en baccalaureate grad (eller tilsvarende) fra et akkrediteret universitet eller college.
 • Indsend officielle transkripter (på engelsk) af alle tidligere afsluttede kandidat- og kandidatuddannelser.
 • Har mindst Kumulativ GPA på 3,0 (eller tilsvarende).
 • Indsend scoringer fra GRE.
 • Indsend en enkeltpersoners personlige erklæring om uddannelsesmæssige mål.
 • Indsend en aktuel CV eller CV.
 • Indsend to anbefalingsbrev fra faglige kilder.
 • Internationale ansøgere, hvis modersmål ikke er engelsk, skal indsende scoringer fra TOEFL, IELTS eller PTE. En minimum TOEFL score på 100 (internetbaseret) er påkrævet. En minimum IELTS score på 7.0 er påkrævet. Det engelsksprogede testkrav er frafaldet for engelsksprogede eller for de indleverede transkripsjoner fra grader tjent på amerikanske institutioner
 • Deltage i et interview på campus (når det er muligt).
Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word ... Læs mere

With more than 80 graduate programs in high-paying, in-demand fields and scholarships, assistantships and fellowships available, we invite you to take a closer look at RIT. Don't be fooled by the word "technology" in our name. At RIT, you will discover a university of artists and designers on the one hand, and scientists, engineers, and business leaders on the other – a collision of the right brain and the left brain. Minimer