Master of Science i fødevarevidenskab og sikkerhed
Kaunas University of Technology
Nøgleinformation
Campus placering
Kaunas, Litauen
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk, Litauisk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
EUR 5.157 / per year *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Sep 2024
* Delvist afgiftsfritagelse (op til 50%) er tilgængelig for alle de studerende, afhængigt af deres valgte studieprogram og deres optagelsesscore. For mere information, kontakt universitetet.
Introduktion
KTU-kandidater i fødevarevidenskab og sikkerhed er de eneste ph.d.-studier i de baltiske stater, der er blevet tildelt det internationale kvalitetsmærke EQAS-Food Label. Disse undersøgelser sætter dig på en motorvej, der fører til de spændende steder på et europæisk arbejdsmarked eller, hvis du vælger det, til en strålende forskningskarriere.
Hvorfor @KTU?
MSc Food Science and Safety studieprogram uddanner smart fødevarevidenskab og sikkerhedspersonale med fokus på fremtidige fødevareteknologier med vægt på bioøkonomi og funktionalitet .
Denne undersøgelse program er udviklet til at uddanne brede profil Fødevarevidenskab specialister både for fødevareindustrien og de virksomheder, der udfører fødevareprodukter forskning. Vores studerende lærer teorien, metoderne og teknologien bag udviklingen af nye produkter beriget med avancerede naturlige antioxidanter, antimikrobielle stoffer, de tilegner sig de nødvendige færdigheder til analyse af reologiske egenskaber og tekstur af forskellige komponenter. I løbet af dine studier lærer du de færdigheder og kompetencer, der er nødvendige for at lede tværfaglige projekter, og du bliver uddannet i fødevareproduktionens sikkerhed og kvalitetsstyring .
Efter eksamen vil du være i stand til at gennemføre fødevareinnovationsgrupper eller endda bygge din egen virksomhed. Din uddannelse giver dig mulighed for at blive en indflydelsesrig foredragsholder, der er i stand til at danne opinion inden for fødevarevidenskab, sikkerhed, teknologi og ernæring.
- Adgang til de fire unikke semi-industrielle fødevareteknologilinjer (brød, øl, kød, fisk, mejeriprodukter) på det litauiske fødevarevidenskabelige og teknologiske kompetencecenter på KTU
- Mulighed for at deltage i internationalt anerkendte fødevareforskningsgrupper
- En unik MA+ -studiemodel i Litauen giver eleverne mulighed for enten at sigte efter ekspertise inden for et valgt specialområde eller at styrke deres tværfaglige kompetencer ved at vælge forskellige valgfrie studiestier
Indlæggelser
Læreplan
Hvad vil du studere?
- Sund mad: fødevaretilsætningsstoffer, toksikologi, kosttilskud
- Bioteknologier: processer, ledelse, optimering, forbedring, teknologiske processer
- Fødevarekvalitet: indvirkning på sundheden, kemisk fare, mikrobiologisk fare
- Fødevaresikkerhed: standarder, forordninger, retsakter, miljøbeskyttelse
Galleri
Stipendier og finansiering
Finansieringsmuligheder
Alle internationale studerende bliver automatisk kandidater til at modtage stipendiet for internationale studerende, som er tildelt førsteårs bachelor- eller masterstuderende med stærke akademiske rekorder og motivation.
Indbyggerne i EU-landene og de globale borgere af litauisk oprindelse kan ansøge om statsfinansierede studiepladser. Det betyder, at alle ansøgere, der falder ind under en af de førnævnte kategorier, deltager i den generelle optagelses konkurrence om statsstøttede studiepladser og får mulighed for at læse gratis afhængigt af deres adgangsscore.