Master of Science i Management of Innovation and Entrepreneurship er et nyt toårigt program, der tilbydes af Department of Economics, Management og Quantitative Methods fra University of Milan.

Dette program har til formål at give studerende teorier, værktøjer og ekspertise til at gøre ideer til forretningsmuligheder og styre virksomhedernes innovationsindsats. Målet med programmet er at danne kreative, praktiske kandidater, som briljant kan bidrage til innovation på flere områder, både i eksisterende organisationer og ved at påbegynde iværksætterrejser.

I løbet af det første år følger eleverne et fælles spor med avancerede kurser om ledelse af innovation, forretnings historie, erhvervsret, industriel organisation, corporate banking og finansielle markeder. Ved at udnytte en varieret portefølje af teorier og metoder, vil de studerende erhverve de vigtigste forudsætninger for at klare kompleksiteten af ​​innovationsledelse og ny forretningsudvikling.

I andet år vil de studerende få mulighed for at specialisere sig ved at vælge et af de følgende tre læseplaner: Digital innovation, Entreprenørskab, Immaterielle rettigheder. Teori og praksis for iværksætteri og innovation kombineres dynamisk i løbet af kurserne, hvilket gør plads til traditionelle forelæsninger, casestudier, projektarbejde og interaktion med fagfolk på området. Til dette formål vil eleverne få yderligere uddannelsesmuligheder som laboratorier, forskningsseminarer og valgfag til at grave dybere ind i de seneste udfordringer og dynamik til at lede innovation på tværs af domæne og i nystiftede iværksætterindstillinger.

Med en internationalt orienteret tilgang er master of science designet til at give eleverne mulighed for at arbejde i tværfaglige og multikulturelle sammenhænge. Samarbejde vil være en integreret del af hele programmet, for at fremme kritisk og samarbejdstænkning, og derved danne grundlag for en unik læringsmulighed.

For studieplanen, optagelsesproceduren og mere, besøg venligst href = "http://mie.unimi.it/

Program undervist i:
Engelsk

Se 3 flere kurser fra University of Milan »

Dette kursus er Campusbaseret
Start Date
Sep 2019
Duration
2 år
Fuldtid
Deadline
Efter placeringer
Efter dato
Start Date
Sep 2019
End Date
Ansøgningsfrist

Sep 2019

Location
Ansøgningsfrist
End Date