Master of Science i madvidenskab
UAEU United Arab Emirates University
Nøgleinformation
Campus placering
Al Ain, Forenede Arabiske Emirater
Lingvistik / Sprogvidenskab
Engelsk
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid, Deltid
Studieafgifter
AED 2.300 / per credit *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* pr. kredit time
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Oversigt
Institut for Fødevarevidenskab foreslår kandidatuddannelse i fødevarevidenskab, der giver de studerende mulighed for at få avanceret viden relateret til fødevarekvalitet og -sikkerhed, fødevarekemi og analyse, fødevareforarbejdning og ingeniørarbejde samt innovative og funktionelle fødevarer. Kandidatuddannelsen i fødevarevidenskab er designet til at styrke og forbedre den studerendes viden om videnskabelige principper og processer, der bruges til at producere sikre fødevarer af høj kvalitet. Programmet vil give en videnskabsbaseret professionel uddannelse, der omfatter klasselokale teori, praktisk forskning og dens anvendelse. Studerende vil have en mulighed for grundigt at studere teoretiske og anvendte aspekter af videnskab, teknologi og teknik af fødevarer. En dybdegående forståelse af videnskab, som den gælder for fødevarer, vil hjælpe studerende med interesse for karriere og teknisk uddannelse til at forstå fødevareindustrien såvel som madlavning i deres daglige liv. Dette program er designet til at producere ekspert madvidenskab postgraduate med den viden og færdigheder til at udvikle og yderligere udmærke sig i den professionelle verden.
Galleri
Indlæggelser
Læreplan
Gradskrav
Nødvendige kredittider: mindst 30 timer
Food Science
Påkrævede kurser (15 timer) | Kredittimer | |
COSC501 | Forskningsmetoder | 1 |
COSC502 | Etisk videnskabelig forskning | 1 |
FDSC605 | Graduate Seminar | 1 - 3 |
FDSC610 | Avanceret fødevarekemi - 1 | 2 |
FDSC622 | Avanceret fødevareanalyse - I | 2 |
FDSC633 | Avanceret fødevareforarbejdning I | 3 |
FDSC640 | Avanceret fødevaremikrobiologi - I | 3 |
STAT503 | Anvendt statistik | 2 |
Valgfag - 6 CH for speciale og 12 CH for ikke -speciale (12 timer) | Kredittimer | |
FDSC611 | Madfysik | 2 |
FDSC615 | Avanceret holdbarhed af opbevarede fødevarer | 3 |
FDSC630 | Avancerede fødevareteknologier | 3 |
FDSC631 | Enzymer Teknologi og gæring | 3 |
FDSC650 | Madinspektion | 2 |
FDSC651 | Avancerede fødevarelove og -forskrifter | 2 |
FDSC660 | Nye og funktionelle fødevarer | 3 |
FDSC691 | Særlige emner i madvidenskab | 2 |
Projekt eller speciale (9 timer) | Kredittimer | |
FDSC695 | Graduation Research Project 1 | 3 |
FDSC699 | Forskningsopgave 2 | 9 |
1: Til valgfri ikke-speciale 2: Til specialefunktion |
Merit Fellowship Award
For at modtage Merit Award forventes det, at eleverne har høje akademiske kvalifikationer og fastholder deres akademiske succes ved UAEU. Merit Fellowship Award tilbyder økonomisk bistand i form af fritagelse for delvis undervisning til kvalificerede studerende. Studerende i STEM og strategiske områder i landet (vedvarende energi, transport, sundhed, vandressourcer, teknologi, plads) vil have prioritet.
Studerendes valgbarhed:
- Har fremragende akademisk stand (GPA ≥ 3.6/4.0).
- Oprethold en GPA ≥3,6/4,0 under studiet ved UAEU.
- Har ingen anden økonomisk sponsorering eller tildeling.
Fordele:
- 50% rabat på studieafgift.
Varighed:
- Gyldigt indtil eksamen, så længe den studerende overholder betingelserne for studiekvalificering.
Mere information
Nyttige links
Ranglister
UAEU er nu nummer 1 i UAE baseret på Times Higher Education Ranking! Vi er også nummer 5 i Mellemøsten, nr. 49 i Asien og nr. 70 på Young University Rankings i 2019.
Programresultat
- Giv studerende avanceret teoretisk og forskningsviden inden for området.
- Giv studerende mulighed for at integrere og anvende viden om fødevarevidenskab til virkelige problemer i fødevaresystemer, komponenter, produkter og processer.
- Producer højtuddannede kandidater, der er i stand til at imødekomme ledelsesbehov hos nationale og internationale professionelle karrierer.
- Udvikle velforberedte kandidater til at blive forskningsledere og innovatører inden for fødevarevidenskabsområdet.
Program læringsresultater
Efter vellykket gennemførelse af dette program vil eleverne kunne:
- Diskuter avancerede koncepter, teorier og nye fødevarevidenskabelige metoder.
- Anvend kernekendskab til fødevarevidenskab til at identificere problemer og foreslå løsninger på området.
- Design og udfør videnskabelig forskning inden for fødevarevidenskab og brug kvantitative metoder til at analysere resultater.
- Formidle videnskabelig og teknisk viden i skriftlige og mundtlige former til forskellige målgrupper.
- Demonstrere viden om nutidige fødevarevidenskabsspørgsmål, etik og fagligt ansvar.