Master of Science in Engineering (MSE) i maskinteknik

Generelt

Program beskrivelse

Hvad adskiller UM-Flints MSE-program fra hinanden?

Efterspørgslen efter ingeniører stiger, da flere og flere virksomheder leder efter disse kvalificerede fagfolk til at hjælpe med at opbygge en bedre verden. Forbered dig på at omfavne denne spændende mulighed med Master of Science in Engineering (MSE) i maskinteknisk program ved University of Michigan-Flint . Det er designet til at imødekomme de unikke behov, som arbejdende fagfolk har, og det har en fuld eller deltids kursusplan med on-campus-klasser, der tilbydes om aftenen. Dette program giver ekspert fakultet mentorskap, erfaring i den virkelige verden, avanceret udstyr og meget mere - så du har alt hvad du har brug for for at få succes på kandidatniveau og fremme din karriere.

Kraftig økonomisk indvirkning

Som en del af læseplanen vil studerende være i stand til at få erfaring i den virkelige verden, mens de imødekommer industriens behov i samfundene. Mekanik er den mest forskelligartede ingeniørdisciplin. Derfor kan karrierer inden for fremstilling, rumfart, kraftproduktion, bilindustri, energi, VVS og biomedicin alle forbedres gennem en avanceret grad i maskinteknik. En stærk kandidatbase henleder industriens opmærksomhed og hjælper med at udvikle nye opstartede virksomheder, der er essentielle for økonomisk udvikling. Desuden leverer dette program offentlig service og samfundstjeneste til Flint, Genesee County og staten Michigan.

Forskningsmuligheder

Programmets forskningsaktiviteter er meget interaktive med vores professorer fra University of Michigan samt samfundet og industrien. Vores førende udforskninger vil hjælpe med at udruste MSE-kandidater med den uddannelse og den uddannelse, der kræves for at fremme deres karriere inden for industri, regering og akademi.

Ekspertfakultet

MSE i maskinteknik kurser undervises af ekspert fakultet, der bringer faglig viden og erfaringer til deres instruktion. UM-Flint-fakultetsmedlemmer offentliggøres regelmæssigt og involveres i løbende forskning, forslag til skrivning og andre videnskabelige aktiviteter. De er også hengivne mentorer, der vil vejlede og støtte dig i praktisk anvendelse af dine klasselektioner.

UM-ressourcer

Som en del af det verdenskendte University of Michigan-system kan UM-Flint-studerende trykke på yderligere ressourcer, ekspertise og kontakter på campus Ann Arbor og Dearborn. "Majs og blå gennem og igennem," vores støttende samfund giver studerende uvurderlig hjælp til forskning, netværk og andre initiativer.

Små klasser

Du afslutter din MSE med en lille gruppe medstuderende, der deler din lidenskab for problemløsning, innovation og projektledelse. Denne kohortstruktur giver mulighed for en masse interaktion, så du kan udvikle et stærkt supportnetværk til personlig og professionel udvikling. Læreplanprojekter skaber et samarbejdsmiljø, der hjælper dig med at opbygge praktiske og tekniske færdigheder.

Mekanisk konstruktion (MSE)

Master of Science in Engineering (MSE) Mekanikprogram giver studerende en stærk baggrund i principper for maskinteknik og et grundigt kendskab til de nyeste teknologier inden for området, der strækker sig ud over grunduddannelseserfaringen. Programmet er designet til at imødekomme de unikke behov hos arbejdende fagfolk.

Forudsætninger

 • EGR 230 - Statik (3).
 • EGR 260 - Mekanik for deformerbare faste stoffer (3).
 • EGR 280 - Science of Engineering Materials (3).
 • EGR 315 - Maskinelementdesign (3).
 • EGR 350 - Fluid Mechanics (3).
 • EGR 353 - Termodynamik (3).
 • EGR 370 - Dynamics (3).

Krav

A. Kernekurser (12 point)

 • EGR 511 - Advanced Mechanics of Materials (3).
 • EGR 532 - Avanceret termodynamik (3).
 • EGR 540 - Avanceret dynamik og kontrol (3).
 • EGR 550 - Avanceret væskemekanik (3).

B. Valgfag (12 point)

 • Fire EGR-kurser på kandidatniveau eller tre EGR-kurser på kandidatniveau og et AUE-kursus. Maksimalt 9 point i kurser, der undervises på både bachelor- og kandidatniveau (i øjeblikket EGR 510, EGR 551), og en mindsteklasse på B (3.0) i hver enkelt.

C. Valgmuligheden (6 point)

En af følgende muligheder:

Specialeopsætning

Studerende, der vælger specialet, skal sikre en specialevejleder og tilmelde sig to specialekurser. Succesfuld afslutning og mundtligt forsvar af specialet kræves for at optjene kredit for disse kurser. Alle disse skal være i overensstemmelse med universitetsstandarder.

Bemærk: Uafhængigt studiekursus er ikke tilladt i retning af programkrav under specialet.

 • EGR 595 - Speciale I (3).
 • EGR 596 - Speciale II (3).

Ikke-afhandlingsmulighed

 • To ekstra EGR- eller AUE-kurser på kandidatniveau og tilfredsstillende præstation på kandidatudgangseksamen.

Bemærk: Kun et uafhængigt studiekursus er tilladt i retning af programkrav under ikke-specialet. Se også note i punkt B.

Overførsel af kredit

Med godkendelse af Engineering Graduate Coordinator kan studerende overføre eller vælge som kandidateksamen, der ikke er kandidater til graden (NCFD), op til seks point på kandidatuddannelseskurser i ingeniørvidenskab.

Adgang

Krav

 • Bachelorgrad i maskinteknik fra et regionalt akkrediteret universitet eller universitet
 • Et gennemsnitligt minimumsgrad på gennemsnitskursen på 3,0 på en 4,0 skala
 • Afslutning af graduate Record Exam (GRE)

Har du ikke en maskinteknologi-grad?

Potentielle studerende fra andre ingeniørdiscipliner kan også overvejes til optagelse i programmet. En studerende, der ikke har optjent en bacheloruddannelse i maskinteknik, kan være pålagt at gennemføre bachelor-maskinteknik-kurser inden regelmæssig optagelse i programmet.

Anvendelse

For at blive taget i betragtning, skal du indsende en online-ansøgning nedenfor. Andet materiale kan mailes til FlintGradOffice@umich.edu eller leveres til Office of Graduate Programs, 251 Thompson Library.

 • Ansøgning om kandidatoptagelse
 • $ 55 ansøgningsgebyr (refunderes ikke)
 • Officielle udskrifter fra alle colleges og universiteter deltog
 • GRE-scoringer (generelt) sendt til University of Michigan-Flint Institutional Code # 1853
 • To anbefalingsbreve. Anbefalingerne skal komme fra personer, der er fortrolige med dit arbejde i akademiske eller professionelle sammenhænge, og som kan kommentere dine kritiske tænkningsevner, din evne til at gennemføre uafhængige projekter og din evne til at samarbejde med kolleger. Elektroniske anmodningsanmodninger sendes ud som en del af online-ansøgningsprocessen.
 • Formålserklæring: Beskriv dine mål for kandidatstudiet og årsagerne til at vælge dette program. Udsagn kan indsendes online under ansøgningsprocessen eller e-mailes til FlintGradOffice@umich.edu.

Ansøgningsdatoer

Indsend alt ansøgningsmateriale til Office of Graduate Programs senest kl. 17 på dagen for ansøgningsfristen. Dette program tilbyder rullende optagelse med månedlige ansøgningsanmeldelser. For at blive taget i betragtning skal alt ansøgningsmateriale indsendes før eller før:

 • Efterår - 1. maj (garanteret vederlag / international studerendes frist *)
 • Efterår - 1. august (hvis pladsen tillader det, kun amerikanske statsborgere og fastboende)
 • Vinter - 1. oktober (garanteret vederlag / international studerendes frist)
 • Vinter - 15. november (hvis pladsen tillader det, kun amerikanske statsborgere og fastboende)

* Studerende skal ansøge inden denne dato for at blive taget i betragtning til stipendier, stipendier og forskningsassistentuddannelser.

Ansøgning som international studerende

Internationale studerende skal indsende yderligere dokumentation for at komme ind i programmet.

Internationale krav

Ud over det krævede materiale fra alle studerende skal internationale studerende fremlægge yderligere dokumentation på ansøgningstidspunktet:

 • Examensbevis eller eksamensbevis, der angiver overdragelse af bachelorgraden og datoen for tildelingen. (Hvis du deltog i et universitet eller et universitet, der indeholder gradvis information på transkription eller karakterark, er et certifikat eller eksamensbevis ikke nødvendigt.)
 • Engelsk færdigheder: Hvis engelsk ikke er dit modersmål, skal du demonstrere engelsk.
 • Økonomisk certificering: Internationale studerende, der søger et F-1-visum, skal indsende en erklæring om finansiel supportformular med tilhørende dokumentation. Dette dokument kan fås via iService. Det bruges til at bestemme, om du er berettiget til optagelse.

Du er velkommen her, video:

Senest opdateret Jan 2020

Om skolen

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number ... Læs mere

Founded in 1956 on a commitment to bring a quality Michigan education to Flint and the surrounding area, UM-Flint has done exactly what we set out to do. In the process, we’ve welcomed a record number of students into our classrooms, equipping them with the knowledge, experiences, and skills to make lasting contributions to the businesses, organizations, and communities they help shape. We invite you to see how our students, faculty, staff, and campus are making a real difference. Minimer