Introduktion
År med vin og videnI de senere år har Israel oplevet en markant vækst i sin vinindustri og et stigende lokalt og internationalt marked for sine fremragende vine. Som svar på det stigende behov for færdigheder og professionalisme i branchen har fakultetet for landbrug, mad og miljø åbnet Israels første akademiske uddannelse inden for vinfremstilling. Dette internationale MSc-program i vinavl og enologi kan sammenlignes med andre programmer i førende vinproducerende lande, såsom Frankrig, USA og Australien, men det understreger ældgamle og moderne produktionsteknikker under marginale forhold.
Studerende vil få viden og færdigheder på et akademisk niveau i overensstemmelse med førende programmer i andre vinproducerende lande som Frankrig, USA og Australien med særlig vægt på den israelske industri. Efter afslutningen tjener de studerende en verdenserkendt MSc-grad fra The Hebrew University of Jerusalem . Dette er den første kandidatgrad i vinavl og enologi, der er godkendt af National Council for Higher Education (CHE) i Israel.
ProgramstrukturM.Sc. in Viticulture and Enology er et toårigt akademisk program (672 akademiske timer), der fører til en akkrediteret grad fra hebraisk universitet. Undervisningen afholdes to dage om ugen over fire på hinanden følgende semestre. Praktisk arbejde i vinmarker kan udføres i skolen. Programmet består af videnskabelig teori, praksis inden for vindyrkning, vinfremstilling og vinsmagning og en praktikplads hos førende vinproducenter i Israel og i udlandet.UndervisningspersonaletDen akademiske leder af programmet er professor Zohar Kerem, en verdenskendt forsker inden for fødevarekemi, vinkvalitet og olivenolie. Programmets professionelle koordinator er Mr. Yotam Sharon, en kandidat med hædersbevisning i ønologi fra University of Montpellier og en kandidatgrad i biokemi fra det hebraiske universitet, en førende vinproducent på en af Israels førende vingårde. Andre fremtrædende medlemmer af lærerpersonalet er professor Ben-Ami Bravdo, professor Oded Shoseyov og Dr. Ron Shapira. Ansatte gæsteforelæsere fra udlandet vil instruere yderligere emnerCurriculumThe Vineyard: Planning & design; vinstokke bestande og typer; plot forberedelse formering; plantning; trellising; beskæring vanding; befrugtning mekanisering; drue skadedyr & sygdomme.
Vinproduktion: Udstyr og vingårdsledelse; mikro-vinificering; kemi & stabilitet; mikrobiologi; destillationsteknologi; gæringsvidenskab.
Analyse af druesaft og vin: Biosyntese af smags- og lugtfaktorer; sensorisk detektion af vintyper og mangler i vin; sensorisk evaluering af vine fra Israel og verden.
Yderligere kurser: Økonomi, ledelse og markedsføring i vinindustrien; vinværksted i det primære vindrue- og vinproduktionsområde i udlandet.Vinkultur & Enologi-læseplanForberedende program (mekanik) ** Ansøgere, der mangler en tilstrækkelig baggrund inden for biovidenskab, landbrugsvidenskab eller lignende, skal gennemføre forberedende studier.Kemiske principper
Cellebiologi
Plantbiologi
Introduktion. til økonomi og markedsføring
Organisk kemi
Jord og vandSemester AJord, vand, meteorologi og vin ernæring
Vindruens morfologi og fysiologi
Principper for vinavl (del 1)
Praktiske aspekter af vindyrkning (del 1)
Vinproduktion (del 1)
Vinkemi, vinstabilitet og kvalitetsstyring
Sensorisk evaluering af vine (del 1)Semester B (sommersemester)Principper for vinavl (del 2)
Praktiske aspekter af vindyrkning (del 2)
Mikrovinificeringer (del 1)
Vinmikrobiologi
Analyse af most og vin (del 1)
Analyse af most og vin - LAB (del 1)Semester CVindrue skadedyr, sygdomme og lidelser
Vingårdsteknologi, systemer og pakning
Miljømæssige aspekter af vindruer og vinfremstilling
Vinkemi, vinstabilitet - LAB
Mikrovinificering (del 2)
Vinproduktion (del 2)
Analyse af most og vin (del 2)
Analyse af most og vin - LAB (del 2)Semester DSensorisk evaluering af vine (del 2)
Workshop i ledelse og risikovurdering i små og store vingårde
Workshop i internetentreprenørskab i vinverdenen
Økonomiske aspekter af vinindustrien
Vinværksted i udlandetThe Hebrew University of Jerusalem Faculty of Agriculture, Food & Environment" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/15/151111_IMG_9731rhwbwtzlmywrmlshyym.jpg" alt="The Hebrew University of Jerusalem Faculty of Agriculture, Food & Environment" data-json="{"author":"Yoram Aschheim","author_url":"","source":"The Hebrew University of Jerusalem"}" />Adgangskrav og registrering - VinavlDen næste programkohort: Marts 2021 - Juli 2022
KravBA / BSc grad fra en anerkendt institution
Interview
Deltagelse i det forberedende program (nov-jan) for studerende, der mangler akademisk baggrund inden for bestemte emnerRegistreringTilmeldingsgebyr: 1.000 NIS (refunderes ikke, trækkes fra undervisningssummen)
Early Bird * Registreringsfrist (2.000 NIS rabat i programundervisningen): 17. september 2020Tilmeldingsfrist: 15. februar 2021Forberedende program (mekanik)Undervises på engelsk på Rehovot-campus ved det hebraiske universitet.
Datoer:5. november 2020 indtil 22. januar 2021
Torsdage (hel dag) og fredage (halv dag)Koste:For hvert kursus: 500 NIS pr. Kredit
For hele programmet (11 point eller mere): 5.000 NISpensum:Cellebiologi - 2 point
Plantebiologi - 2,5 point
Generel mikrobiologi - 2 point
Kemiske principper og organisk kemi - 3 point
Jord og vand - 1,5 point
Statistiske principper og eksperimentelt design - 2 pointMaskinregistreringsfrist: 18. oktober 2020Sådan ansøger du - VinavlNæste program: 11. marts 2021
Ansøg senest den 17. september 2020 for at modtage rabatten på registrering af early bird (en rabat på 2.000 NIS trækkes fra studieafgiften).
Forberedelsesprogrammet begynder den 5. november 2020 .Undervisning - VinavlProgramundervisningUndervisningen til programmet er 96.000 NIS ($ 27.500 USD) inklusive en workshop i udlandet (Frankrig)
Tidlig registreringsrabat: 2.000 NIS (ca. $ 600 USD) for dem, der tilmelder sig den 18. september 2020Forberedende program (mekanik)Forberedende programundervisning: 5.000 NIS (ca. $ 1.450 USD)
Forberedende programregistreringsfrist: 18. oktober 2020