Master of Science og Fødevareteknologi
Universidad de Sonora
Nøgleinformation
Campus placering
Hermosillo, Mexico
Lingvistik / Sprogvidenskab
Spanish
Studieformat
På campus
Varighed
2 år
Hastighed
Fuldtid
Studieafgifter
MOP 10.478 *
Ansøgningsfrist
Kontakt skolen
Tidligste startdato
Kontakt skolen
* Undervisning efter emne for udlændinge, gennemsnitlig under 80. [80, 85) $ 5.240. [85, 90) $ 2.620. 90 eller flere fritaget betaling. Registrering: $ 1.773.
Stipendier
Udforsk stipendiemuligheder for at hjælpe med at finansiere dine studier
Introduktion
Programmets navn: Master of Science and Food Technology
DGP-kode: 506509
Normal periode til eksamen: 4 semestre
Kreditter: 122
Grad tildelt: Master of Science og Fødevareteknologi
Campus hvor den tilbydes: Hermosillo
Programbeskrivelse
Generelt mål
Tilbyde en ramme med specialiseret akademisk dannelse til kandidater fra Biologiske Videnskab, Kemisk-Biologer, Kemiteknologi, Agronomistiske og lignende Racer, der danner menneskelige ressourcer på fremragende niveau med et solidt forberedende arbejde inden for forskellige videnskabsområder, der er i stand til at realisere den oprindelige undersøgelse og uafhængige, der repræsenterer betydelige fremskridt inden for Fødevarevidenskab og Teknologi med større vægt på korn- og akvakulturprodukter. Giv dem også et dybtgående og omfattende overblik, så de kan identificere relevante problemer på deres arbejdsområder og generere relevant viden.
Specifikke mål
- At forberede personale på højt akademisk niveau under et tutorial system ved hjælp af kurser og originale undersøgelser, hvis afsluttende mål afsluttes med en afhandling af grad.
- Form menneskelige ressourcer, der er i stand til at søge, identificere og løse problemer, der står overfor landet, vedrørende fødevarevidenskab.
- Forbered menneskelige ressourcer på højt niveau, der kan skabe viden gennem planlægning, design og udvikling af forskningsprojekter, der er relevante for udviklingen af fødevarevidenskab og løsning af problemerne med fødevareproduktion og -forarbejdning samt landbrug.
- Fremme og fremme formidling og formidling af videnskabelig viden i en eller flere discipliner inden for fødevarevidenskab og på den måde styrke den nationale videnskabelige kultur og især den regionale.
- Forbered menneskelige ressourcer på højeste niveau med færdigheder til effektivt at overføre viden, til gengæld træne nye forskere og lede arbejdsgrupper, der fremmer stigningen af videnskaben i Mexico.
- Formulere forskningsarbejdet fra de akademiske organer og deres generationslinjer og anvendelse af viden med uddannelse af menneskelige ressourcer.
- Præsentere resultaterne af den udførte forskning gennem deltagelse i specialiserede begivenheder og offentliggørelse af forskningsartikler i videnskabelige tidsskrifter indekseret af ISI for national eller international formidling.
- Link til andre institutioners postgraduate programmer gennem specifikke aftaler samt indflydelse på indholdet af de akademiske programmer i de tilhørende grader.
Større rapporter
Francisco Rodriguez Felix
Programkoordinator
Rosales y Blvd. Luis Encinas s/n, oberst Centro, CP 83000, Edificio 5P. Hermosillo, Sonora.