Master of Supercities

Generelt

Program beskrivelse

Vi bor i en verden af ​​byer, og vores planet er stadig mere urban. Byer er de nye motorer i den globale økonomi, og samtidig kan de være hovedaktørerne for at imødegå klimaforandringernes udfordringer og bekæmpe ulighed og fattigdom. Hvis vi tidligere levede gennem faser, hvor verden blev organiseret af imperier og derefter af nationalstater, vil vi i fremtiden leve mere og mere i en verden af ​​byer i en verden af ​​SuperCities.

Vi lever en hidtil uset "digital revolution" i sammenhængen mellem 4 megatrends, der er cloud computing, mobile enheder, sociale netværk og intelligens anvendt til "Big Data". Vi har aldrig haft mere databehandlingskapacitet eller lettere adgang til information eller bedre fysiske og digitale kommunikationsmuligheder, og det ændrer måden folk lever, arbejder på, har det sjovt, lærer og relaterer. Politik, økonomi, samfund og selvfølgelig byer ændrer sig også, som i dag nyder muligheder, der tidligere ikke eksisterede.

PROGRAMSTRUKTUR

1 år

Med dette Supercities-program forbereder vi en ny generation af ledere, der stræber efter at omdanne verden gennem byer. Ledere, der kan integreres i innovationsprojekter, der fremmes af avancerede teknologiselskaber inden for byerne, eller udvikler sig som iværksættere i et forstyrrende miljø, hvor de vil oprette deres egne startups gennem tværfagligt samarbejde.

Uddannelsen og erfaringerne fra eleverne i Supercities-programmet vil også give dem mulighed for at samarbejde med udviklingsbanker, multinationale organisationer og byråer, der arbejder inden for design og opførelse af fremtidens byer.

moduler

  • Intelligent Territories: FutureCities Megatrends
  • Byregioner og territoriale diamanter
  • Streetwear: Genopfinde centrum af byer
  • Digital City og Ecosystems of Innovation
  • Smart City Solutions
  • Øko-Urbanism
  • Global forbindelse i fremtidige byer
  • Intelligente mobilitetsløsninger i byer
  • "City Solutions LAB" @Ecobox

Programledelse

Alfonso Vegara

Grundlægger og ærespræsident Fundacion Metropoli

Alfonso Vegara er grundlægger og ærespræsident for Fundacion Metropoli, et internationalt ekspertcenter dedikeret til forskning, design og innovation i byer rundt om i verden. Fundacion Metropoli har en alliance med Microsoft for at kunne arbejde i forskellige byer i verden i krydset mellem Territory and Technology. I 2016 afsluttede institutionen projektet "Caribbean Diamond of Colombia", som blev uddelt af Smart City Expo World Congress i Barcelona i 2015 som "Årets Innovative Idealpris" og også med den prestigefyldte "2017 Global Award for" Excellence "af det internationale samfund af by- og regionalplanlæggere.

Alfonso Vegaras arbejde er at fremme strategiske værdier af byer og deres fremtidige muligheder i en kompleks og indbyrdes forbundne verden. Hans ideer og projekter er præsenteret i de bøger, han har skrevet: "Territorios Inteligentes" og de nyligt "Supercities". Territory Intelligence "; denne sidste publikation modtog Gerd Albers Award for bedste bog af 2016 af ISOCARP.

Senest opdateret Mar 2020

Om skolen

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thai ... Læs mere

Harbour.Space is an innovative private university that combines technology and design, taught by industry leaders from around the world. The university is located in Barcelona, Spain and Bangkok, Thailand. Minimer