Master of Taxation (MTax)

Generelt

Læs mere om dette studie på uddannelsens hjemmeside

Program beskrivelse

135255_pexels-photo-209224.jpeg

Tilmeld dig det eneste Master of Taxation (MTax) -program i regionen - Nu med to programindstillinger

Master of Taxation (MTax) -programmet er en professionel grad på 30-36 kredit designet til at give intensiv uddannelse for personer, der planlægger at komme ind i skatteområdet og for erfarne regnskabsfolk og advokater. Studerende kan tilmelde sig MTax Direct eller det klassebaserede MTax-program.

College of Business Administration (CBA) School of Accountancy tilbyder det eneste MTax-program i regionen. Programmet giver en ramme for konceptuel, teknisk og professionel viden, der hjælper studerende med at udvikle den nødvendige ekspertise til at undersøge og forstå mange aspekter af skattestrukturen. Gennem en integreret læseplan med vægt på skattekoncepter, indgående viden om føderal og statlig beskatning, skatteundersøgelser, kommunikationsevner og skatteplanlægning, vil de studerende udvikle en evne til at identificere og løse skatteproblemer.

Lægeplanen Master of Taxation inkluderer et sæt af grundlæggende kurser, som kan frafaldes for dem, der har haft en nylig undersøgelse inden for fagområderne, eller for aktuelle, praktiserende CPA'er og krævede skattekurser. Studerende, der har brug for at gennemføre grundlæggende kurser, skal tage dem sommeren inden MTax-programmet starter.

Accelereret BS / Master of Taxation-program

Accelerated BS Accounting / Master of Taxation-programmet giver UA-studerende regnskabsstuderende ved studerende mulighed for at gennemføre både BS Accounting (BSA) og Master of Taxation (MTax) grader i 150 semester kredit timer. Studerende, der afslutter programmet er berettiget til at deltage i CPA-eksamen i staten Ohio og mange andre stater. Ud over en bred bacheloruddannelse i regnskab, udvikler Accelerated BSA / MTax-studerende væsentlig teknisk og professionel viden, der er nødvendig for at fungere som skattespecialister i USA.

MTax-programmets højdepunkter

 • Fuldfør MTax-graden på 21 måneder ved at deltage i klasser en aften om ugen gennem det meste af programmet eller i så lidt som 15 måneder i online MTax Direct- programmet. Undervisningen starter kl. 17.20 og slutter kl. 22.50 En adgangseksamen (GMAT) er ikke påkrævet for at praktisere CPA'er eller for advokater med mindst to års erfaring.
 • Læreplanen inkluderer 24 kreditter af krævede skattekurser og 6 kreditter for valgfag til beskatning.
 • Find ud af resten af det klassebaserede MTax-programkrav .

MTax Foundation Kurser (6 point)

For studerende med ikke-erhvervsuddannelser - sommersessioner

Studerende uden en regnskabsmæssig eller skattemæssig baggrund bør begynde programmet i sommersemesteret, inden MTax-programmet startes ved at tilmelde sig et finansielt regnskabs- og grundskatskursus for at få den nødvendige baggrund for at få succes i programmet. Vi anbefaler sommeren inden programmets start, så du ikke udsætter eksamen.

Internationale studerende applikationer

Det anbefales, at internationale studerende ansøger en måned før disse datoer for at give tid til optagelse og I-20 visumbehandling. I-20-formularer behandles af UA Immigration Services i International Center, Buchtel Hall. Bevis for engelsk færdighed kræves ved at producere en acceptabel TOEFL- eller IELTS-score.

135256_pexels-photo-545062.jpeg

MTax Direct

University of Akron George W. Daverio School of Accountancy tilbyder nu sit førende ph.d.-skatprogram ud fra din computer, tablet eller mobilenhed. Kandidater til dette program, der følger den anbefalede plan, kan gennemføre MTax Direct-programmet på så få som 15 måneder.

MTax tilbyder omfattende teknisk og professionel viden og færdigheder, der er nødvendige for at udmærke sig som skattefaglig. Selvom det primært er designet til praktiserende revisorer og advokater, vil andre fagfolk, der er interesseret i en skattespecialisering, også finde programmet værdifuldt.

MTax Direct-programmet giver studerende mulighed for at være off-campus og deltage i live-klasser. I tilfælde af, at en arbejdsforpligtelse eller forretningsrejser er i konflikt med den levende klasse, registreres alle klasser til senere gennemgang om nødvendigt.

MTax direkte programfordele

 • Bekvemmelighed - interaktiv og leveret live til en bærbar eller mobil enhed med mulighed for at se indspillede sessioner efter behov.
 • Ekspertinstruktører - højt erfarne CPA'er og advokater med ekspertise inden for skat.
 • Praktisk vægt - praksisorienteret, der tilbyder dyb viden, der kan anvendes umiddelbart.
 • Omdømme - 30+ års ry for ekspertise blandt arbejdsgivere, og kandidater er højt rekrutteret.
 • Fleksibilitet - imødekommer skattefagfolkens plan og kan tilpasses til at fokusere på et specialiseret område.
 • Effektiv - kan være afsluttet på så få som 15 måneder.

Adgang

Adgang til MTax Direct kræver en bacheloruddannelse i regnskab eller en Juris Doctor (JD). Personer uden en grad i regnskabsføring eller JD kan komme i betragtning til optagelse med succes gennemført to grundkurser (6200: 601 Financial Accounting og 6200: 627 Federal Taxation eller 6200: 531 Business Entity Taxation), før de optages i programmet. School of Accountancy vil tilbyde disse klasser online. JD-ansøgere uden forudgående kurser inden for skatter og regnskaber rådes til at tage disse kurser inden starten af programmets første periode.

Advokater og CPA'er har ikke brug for en GMAT-score for optagelse. Andre ansøgere skal opnå en tilfredsstillende score på GMAT for optagelse. Ansøgere kan erstatte en GM- eller LSAT-score for GMAT.

Klasse Skema

På grund af dette programs forbedrede karakter følger live sessionerne ikke universitetets traditionelle semesterkalender, men grupperes i fem 10-ugers vilkår (undgår forårssæsonen). Hver klasse mødes en nat om ugen fra kl. 18 til 21.30

Undervisning

Den samlede undervisning for programmet er $ 25.000, fordelt på semesterbetalinger. Dette udelukker undervisning til grundkurser og bøger.

Startdatoer

 • Efterår - august: 8/24/2020
 • Forår - januar: 1/11/2021
 • Sommerintersession og 8 uge 1: 17-17-2021
 • Sommer 5 uge 1 og 8 uge 2: 6/7/2021
 • Sommer 5 uge 2: 12-12-2021

BEMÆRK: Sommeren har flere vilkår: De fleste sommerklasser tilbydes online. Så internationale studerende, der vil starte om sommeren, kunne tage disse klasser online, inden de kommer til USA for efterårssemesteret. US ICE-krav forventer, at internationale studerende tager personlige kurser i det første semester i USA, hvilket ikke kan gøres ved UA om sommeren.

Ansøg her: href = "https://www.uakron.edu/cba/graduate/applying/
Senest opdateret Aug 2020

Om skolen

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to be ... Læs mere

Historically, our focus has been on having strong programs and experiences to attract quality students and faculty. Today, this focus remains as we carry out our mission: To prepare our students to become competent and responsible business professionals and leaders. This mission is guided by the belief that business is an applied, global discipline, which is reflected in our extensive partnerships with the business community through numerous Advisory Boards, class projects, and internships, as well as through diverse learning opportunities. Minimer