MASTERSTUDIES

Find de bedste Økosystemer i Spanien her!

Master-niveau studier involverer specialiseret undersøgelse på et forskningsfelt eller et område, for professionel praksis. Optjening en kandidatgrad viser en højere grad af beherskelse af emnet. Optjening en kandidatgrad kan tage alt fra et år til tre eller fire år. Før du kan opgradere, du normalt skal skrive og forsvare en afhandling, en lang papir, der er kulminationen på din specialiseret forskning.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Økosystemer i Spanien. Få alt information om Økosystemer og kontakte skolen direkte her.

1 Resultater i Økosystemer, Spanien Filter

Kandidatgrad i konserveringsbiologi

Universidad Complutense de Madrid
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2 semestre
Spansk
på universitet

Hovedformålet med mesteren i bevaringsbiologi er at uddanne eksperter i den videnskabelige diagnose af aktuelle problemer med biodiversitet, der er i stand til at foreslå bære ...

Læs mere