$close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Master - Økonomi i Las Rozas de Madrid

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad. Økonomi og administration er en fusion af mange forskellige discipliner. Fagfolk er uddannet i erhvervslivet, makro- og mikro økonomi, finans, den offentlige orden og andre emner til at hjæl… Læs mere

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Økonomi og administration er en fusion af mange forskellige discipliner. Fagfolk er uddannet i erhvervslivet, makro- og mikro økonomi, finans, den offentlige orden og andre emner til at hjælpe dem analysere og forstå den nationale eller globale finansielle billede.

Mens fjernundervisning kurser har forfaldsdatoer der skal være opfyldt, er der en fabelagtig deal af overholdelse, at når du kan udføre opgaver, når de studerer på afstand. Med online-mulighed, kan du afslutte diskussionsgruppe som påkrævet for at vende tilbage til arbejdet, og derefter deltage efter arbejde, hvis nødvendigt. Distancekurser kan tages paa det sted, du har adgang til internettet. Du kan endda fuldføre klasser fra internettet lounge i enhver hotel rundt omkring i verden, hvis du har brug for en ferie.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Fjernundervisning Master grad programmer i Økonomi i Spanien, Las Rozas de Madrid. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i Spanien
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Populær Seneste Titel
  • Populær
  • Seneste
  • Titel
EOBS - European Open Business School
Las Rozas de Madrid, Spanien

Et ambitiøst program, men med sans for detaljer, hvor vi koncentrerer al vores indsats og erfaring for at give markedet fagfolk, der er forberedt på højeste niveau og villige ... +

Et ambitiøst program, men med sans for detaljer, hvor vi koncentrerer al vores indsats og erfaring for at give markedet fagfolk, der er forberedt på højeste niveau og villige til at tackle de udfordringer, der opstår i deres professionelle karriere på en beslutsom og kreativ måde. På den anden side har lige så vigtige begivenheder som dem, der fandt sted siden 2008, ændret vores måde at forstå de finansielle markeder på og de risici, der er forbundet med at handle på dem, så mFIA tilpasser og opdaterer sit program år efter år til markedets virkelighed på det tidspunkt. tid. -
Master
Spanish (Spain)
Online