MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Master - Administrationsstudier i Guatemala

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

Der er flere private universiteter, der kan findes i hele Guatemala. På trods af dette, er det stadig har nogle af de laveste analfabetisme niveauer i hele Mellemamerika. Dem, der ønsker at studere i dette land kan have til at betale højere undervisning på grund af de privatiserede skolesystemer.

Fjernundervisning Master grad programmer i Administrationsstudier i Guatemala. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Administrationsstudier, Guatemala, Fjernundervisning Filter

Master i Operations and Logistics Management

Escuela de Negocios Alto Nivel - Universidad Panamericana de Guatemala
Masters
<
Deltid
Spansk
Online

Master of Science i operationer og logistikstyring defineres som de mest avancerede studier fra et professionelt og akademisk perspektiv i retning og styring af operationer og ...

Læs mere

Master i Human Talent Management (International)

Universidad Panamericana de Guatemala
Master
<
Fuldtid
<
18 måneder
Spansk
Online

Programmet fokuserer på at udvikle etiske værdier, værktøjer og kvaliteter i den generelle kontekst af administrationen; specialiseret i processer med personaleadministration, ...

Læs mere