MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Master - Administrationsstudier i Mexico

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

Mexico er et af de mest populære turistområder lande på kloden. Landet har både tropiske og tempererede zoner giver eleverne den bedste tid her. Hvis du ønsker at studere for dit kursus i nationale selvstyrende universitet Mexico, vil det være en genial liv med meget underholdning i landet så godt.

Fjernundervisning Master grad programmer i Administrationsstudier i Mexico. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Administrationsstudier, Mexico, Fjernundervisning Filter

Master i offentlig administration

UNIR - Mexico
Masters
Apr. 2021
<
Deltid
<
18 måneder
Spansk
Online

Med kandidaten i offentlig administration fra UNIR Mexico bliver du en professionel, der er i stand til at styre budgetmæssige og operationelle processer i offentlige institut ...

Læs mere

Master i Management og Human Resources Management

UNIR - Mexico
Masters
Apr. 2021
<
Deltid
<
18 måneder
Spansk
Online

Denne officielle Master of Human Resources online udvider dine evner og evner til planlægning, strategisk ledelse og retning i retning af organisationsudvikling og stimulering ...

Læs mere

Kandidatuddannelsen i kvalitetsstyring og drift

UNIR - Mexico
Masters
Apr. 2021
<
Deltid
<
18 måneder
Spansk
Online

Master i drift og kvalitetsstyring giver dig den nødvendige viden til at fungere som leder i udvikling og implementering af programmer, modeller og strukturer for organisatori ...

Læs mere