$close

Filtre

Se resultater

Master Administrationsstudier i Los Angeles - Master Administrationsstudier

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer. Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, m… Læs mere

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Ud over at være hjemsted for det legendariske Hollywood, er Los Angeles den næststørste by i USA og den største i staten Californien. Det har været vært for OL to gange før og er opdelt i 80 distrikter og kvarterer. Byen er hjemsted for tre offentlige universiteter og en række andre institutioner.

Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, Los Angeles. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
Anbefalet Seneste Titel
University of Southern California USC Sol Price School of Public Policy
Los Angeles, USA

Nr. 3 Bedste skole for offentlige anliggender Price Prisskolelederen i offentlig administration udvikler samarbejdende og innovative ledere til at styre komplekse organisation ... +

Nr. 3 Bedste skole for offentlige anliggender Price Prisskolelederen i offentlig administration udvikler samarbejdende og innovative ledere til at styre komplekse organisationer og tjene det offentlige, hjemme og i udlandet. Denne mission har kernen følgende sociale ansvar: 1. Tjener for det offentlige, fremskridt demokrati og forbedrer social retfærdighed gennem forskning, stipendium og service. 2. Forbered kompetente administratorer af integritet, der engagerer og forbedrer forskellige samfund. -
Masters
Engelsk