close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Master - Administrationsstudier i Clemson

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen. I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, inter… Læs mere

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Fjernundervisning er en metode til at levere undervisning til elever, der ikke er fysisk til stede på campus. Forskellige undersøgelser har vist, at fjernundervisning programmer kan være så effektiv som konventionelle klasseværelse programmer sommetider endda bedre!

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Clemson er en nær perfekt beliggenhed for håbefulde kandidater, som det er begyndt som en campus til en South Carolina State University. Det har fredelige botaniske haver over hele byen.

Fjernundervisning Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, Clemson. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Clemson University
Clemson, USA +1 Mere

Clemson Master of Public Administration-programmet er et "live" synkron online kandidatprogram. Programmet kræver ikke, at studerende deltager i undervisning på campus; Progra ... +

Clemson Master of Public Administration-programmet er et "live" synkron online kandidatprogram. Programmet kræver ikke, at studerende deltager i undervisning på campus; Programmet har dog flere "valgfri". muligheder hvert år, hvor studerende kan komme sammen på universitetets campus. For eksempel opnås alle uddannelseskrav i programmet, studentrådgivning og teknologiuddannelse, omfattende eksamener og hovedsteneforsvaret online. De fleste studerende i programmet arbejder offentlige administratorer eller nonprofitorganisationer. Studerende og fakultets faglige ekspertise er forskelligartet med repræsentation fra lokale myndigheder, statslige agenturer, nonprofitorganisationer og ikke-statslige organisationer. Studerendes og fakultets mangfoldige ekspertise er en kritisk komponent i MPA's uddannelsesmæssige erfaring, der bidrager til et engagerende og samarbejdsvilligt læringsmiljø. Sammen med vores fakultets fremragende faglige og akademiske erfaring giver Clemson MPA-programmet fremragende værdi i et fleksibelt miljø for travle fagfolk. -
Master
Fuldtid
Deltid
7 semestre
Engelsk
Sep 2021
01 Jul 2021
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her