MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Master - Administrationsstudier i Durham

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Fjernundervisning Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, Durham. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Administrationsstudier, Durham, Fjernundervisning Filter

Master i samfundsudvikling

University of New Hampshire Carsey School of Public Policy
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
14 måneder
Engelsk
Online

Community Development Policy and Practice-programmet forbereder dig til at tackle komplekse samfundsudviklingsspørgsmål ved at engagere dig med førende eksperter og erfarne pr ...

Læs mere

Master i offentlig administration

University of New Hampshire Carsey School of Public Policy
Masters
<
Fuldtid
<
Deltid
<
16 måneder
Engelsk
Online

Dette Public Administration-program forbereder dig til lederroller i vidtstrakte offentlige og nonprofit institutioner. Dette 16-måneders online-program er designet til arbejd ...

Læs mere