$close

Filtre

Se resultater

Master Administrationsstudier i Jefferson City - Master Administrationsstudier

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.   Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der s… Læs mere

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Byen Jefferson ikke kun fungerer som hjem for mere end 43.000 indbyggere, men fungerer også som hovedstaden i staten Missouri. Opkaldt efter den tredje amerikanske præsident Thomas Jefferson, byen også inden for sine grænser, er vært for en række offentlige universiteter og institutioner.

Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, Jefferson City. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Læs mere om at studere i USA
$format_list_bulleted Filtre
Sorter efter:
  • Anbefalet Seneste Titel
  • Anbefalet
  • Seneste
  • Titel
Lincoln University of Missouri School of Business
Jefferson City, USA

En kandidatgrad med vægt i Public Administration & Policy er en af de accepterede professionelle legitimationsoplysninger for public service-fagfolk. Ved at tjene denne gr ... +

En kandidatgrad med vægt i Public Administration & Policy er en af de accepterede professionelle legitimationsoplysninger for public service-fagfolk. Ved at tjene denne grad kan du få det nødvendige sæt for at blive en effektiv og meget efterspurgt leder med fleksibiliteten til at skifte mellem regerings- og ikke-statslige karrierer. Denne grad er designet til at hjælpe dig med at forbedre din evne til at forstå, analysere og kontrollere dit organisatoriske miljø til at styre mere effektivt og til at fremme positive ændringer i den offentlige og nonprofit sektor. -
Master
Engelsk
på universitet