MASTERSTUDIES

Fjernundervisning Master - Administrationsstudier i Minnesota

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Undersøgelsen af ​​administration omfatter normalt forretningsmæssige emner som finansiering, kommunikation og markedsføring. Denne akademiske undersøgelse har til formål at forberede eleverne til arbejde i erhvervslivet, enten i en ledende rolle eller som en del af et hold.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Fjernundervisning Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, Minnesota. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Administrationsstudier, Minnesota, Fjernundervisning Filter

Master i offentlig administration

St Cloud State University
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
15 Jul 2021
Engelsk
på universitet
Online

Master of Public Administration (MPA) er den professionelle grad for studerende, der søger en karriere inden for offentlig service eller non-profit ledelse og vil forberede di ...

Læs mere

Kandidatuddannelsen i Human Resource Management

Saint Mary's University of Minnesota Online
MA
Sep 2021
<
Fuldtid
<
24 måneder
Engelsk
Online

Forbered dig på en vigtig organisatorisk rolle som en human resource ekspert med Saint Marys online MA i Human Resource Management. Kursprogrammet er i overensstemmelse med So ...

Læs mere