close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Master - Administrationsstudier i South Carolina

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt. I den akademiske verden… Læs mere

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

I den akademiske verden er studier af administration ment at forberede nogen til et job i erhvervslivet. Studerende forventes at lære fundamentet inden for områder som business management, interpersonelle færdigheder og hvordan man arbejder i et hold.

Fjernundervisning eller fjernundervisning er en måde at levere uddannelse og instruktion, ofte på et individuelt grundlag, til studerende, der ikke er fysisk til stede på campus.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Fjernundervisning Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, South Carolina. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
Clemson University
Clemson, USA +1 Mere

Clemson Master of Public Administration-programmet er et "live" synkron online kandidatprogram. Programmet kræver ikke, at studerende deltager i undervisning på campus; Progra ... +

Clemson Master of Public Administration-programmet er et "live" synkron online kandidatprogram. Programmet kræver ikke, at studerende deltager i undervisning på campus; Programmet har dog flere "valgfri". muligheder hvert år, hvor studerende kan komme sammen på universitetets campus. For eksempel opnås alle uddannelseskrav i programmet, studentrådgivning og teknologiuddannelse, omfattende eksamener og hovedsteneforsvaret online. De fleste studerende i programmet arbejder offentlige administratorer eller nonprofitorganisationer. Studerende og fakultets faglige ekspertise er forskelligartet med repræsentation fra lokale myndigheder, statslige agenturer, nonprofitorganisationer og ikke-statslige organisationer. Studerendes og fakultets mangfoldige ekspertise er en kritisk komponent i MPA's uddannelsesmæssige erfaring, der bidrager til et engagerende og samarbejdsvilligt læringsmiljø. Sammen med vores fakultets fremragende faglige og akademiske erfaring giver Clemson MPA-programmet fremragende værdi i et fleksibelt miljø for travle fagfolk. -
Master
Fuldtid
Deltid
7 semestre
Engelsk
Sep 2021
01 Jul 2021
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her