close

Filtre

Se resultater

Fjernundervisning Master - Administrationsstudier i St. Cloud

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt. Administration er studie… Læs mere

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Administration er studiet af grundlæggende og avancerede forretningskoncepter, herunder økonomi, marketing, teamwork og organisation. Dette fagområde er nyttigt for studerende, der søger en karriere i erhvervslivet eller ønsker at fremme deres nuværende stilling i et firma.

Selvom min deltage fjernundervisning klasser online, flere universiteter holder påbegyndelsen på flere steder. Du kan endda stoppe med at tage klasser for mange uger i løbet af året, uden at trække og uden at kaste dine studerende lån til tilbagebetaling. Det er et stærkt argument mange mennesker ser på, når indskrevet i fjernundervisning klasser.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

St. Cloud er en by i det centrale Minnesota, der udviklede langs Mississippi-floden i løbet af 1800'erne. Byen er nu en blomstrende by, der er hjemsted for flere universiteter, der er blevet placeret på en lille ø i Mississippi-floden.

Fjernundervisning Master grad programmer i Administrationsstudier i USA, St. Cloud. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
St Cloud State University
St. Cloud, USA +1 Mere

Master of Public Administration (MPA) er den professionelle grad for studerende, der søger en karriere inden for offentlig service eller non-profit ledelse og vil forberede di ... +

Master of Public Administration (MPA) er den professionelle grad for studerende, der søger en karriere inden for offentlig service eller non-profit ledelse og vil forberede dig som leder eller leder i den offentlige eller non-profit sektor. -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
Sep 2021
15 Jul 2021
på universitet
Online
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her