22 Fjernundervisning Kandidat Programmer i Administrative studier 2024

Fjernundervisning Kandidat Programmer i Administrative studier 2024Filter
    • Online USA

    Fuldtid, Deltid

    21 Måneder

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Ohio University's Bachelor of Science in Nursing to Doctor of Nursing Practice (BSN-DNP) program er designet til baccalaureate-forberedte sygeplejersker som dig til at opnå en grad, der vil forberede dig til en succesfuld, langsigtet karriere inden for området. Dette fleksible, online (med begrænsede intensiver på campus) 70-pointsprogram vil hjælpe dig med at opbygge både lederskab og avancerede praksisfærdigheder, så du bliver klar til en række praktiserende, ledende og uddannelsesmæssige roller.

    • Hull, Det Forenede Kongerige

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Få indflydelse på din organisations præstationer. Lær hvordan du analyserer og visualiserer arbejdsdata og forbinder dem til din organisations strategiske mål. Med vores MSc i People Analytics lærer du, hvordan du vurderer adfærd på arbejdspladsen og forbinder dem til din organisations bredere strategi.

    • Hammond, USA

    Fuldtid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Computer Networking and Administration Program på Southeastern Louisiana University er et program på kandidatniveau, der lægger vægt på den viden og de tekniske færdigheder, der er nødvendige for arbejdsstyrken. Den forbereder kandidater til job som netværksadministrator, netværksspecialist, netværksdesigningeniør, systemsoftwareudvikler og systemadministrator. Programmet tilbyder speciale- og projektmuligheder (ikke speciale) og tilbydes 100% online.

    • Campbellsville, USA

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Akkrediteret af International Accreditation Council for Business Education (IACBE), Campbellsville Universitys online Master of Arts i Sport Management-program, leverer de færdigheder, du har brug for for at få succes i en række lederskabskarrierer inden for sport. Vælg mellem vægtninger inden for sportsadministration og sportsmarkedsføring.

    • Bilbao, Spanien

    Fuldtid

    18 Måneder

    Fjernundervisning

    Spanish

    Vi lever i en globaliseret verden, og virksomheder er ikke fremmede for dette scenarie. For at fortsætte med at vokse og være konkurrencedygtige skal de åbne nye internationale markeder eller installere nye kontorer i andre lande. Til dette har de brug for agile fagfolk, der kan fungere fornuftigt, hurtigt og effektivt i disse stærkt konkurrenceprægede og foranderlige globale miljøer. Og det bliver netop dit job, når du er færdig med kandidatuddannelsen i Internationalisering af Organisationer. Du skal hjælpe virksomheder med at udvide til verden. Du bliver i stand til at lede og lede arbejdsgrupper og organisationer i et internationalt miljø, til at udvikle projekter i andre lande og finde nye markedsmuligheder. Derudover vil du i løbet af masteren have mulighed for at gennemføre praktikophold i en virksomhed, der giver dig mulighed for at rejse til et andet land og omsætte alt, hvad du har lært i løbet af masteren. På denne måde vil du lære i virkelige miljøer og tilegne dig erfaring, inden du afslutter kandidatuddannelsen.

  • Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning

    Dette program giver kvalitet kandidat faglig uddannelse for personer i forbindelse med offentlige og nonprofit sektor ved at integrere undervisning, forskning og service-aktiviteter.

  • Fuldtid

    Fjernundervisning, På campus

    Portugisisk

    MADEs mission er at producere viden og kvalificere fagfolk inden for virksomhedsledelse til at arbejde med undervisning, forskning og forretningspraksis, stimulerende kritisk bevidsthed, der bidrager til landets videnskabelige, teknologiske, kulturelle og sociale udvikling med etisk engagement og socialt ansvar.

    • Mexico City, Mexico

    Fuldtid, Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Spanish

    Studer en online Master i Administration og lær at planlægge, organisere, integrere, direkte og kontrollere de menneskelige, teknologiske, økonomiske ressourcer i en organisation for at levere løsninger på kort, mellemlang og lang sigt.

    • San Francisco, USA

    Deltid

    2 år

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Vores grad inden for offentlig administration er unik, fordi vi integrerer principper for bæredygtige og retfærdige løsninger i alle kurser og giver de studerende mulighed for at tænke og handle holistisk. Uanset om vi f.eks. Diskuterer klimaændringer, raceretfærdighed, sundhedspleje eller byplanlægning, lærer du, hvordan du anvender en kraftfuld systemtænkende linse for at forstå, hvordan man skaber ægte, varig indvirkning. Du kommer frem med tillid og kompetencer til at transformere politik, programimplementering og public service, der skaber retfærdig social forandring.

    • Bellevue, USA

    Fuldtid, Deltid

    36 timer

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Designet til at hjælpe dig med at komme videre til en ledende rolle i din strafferetlige karriere, hjælper administrationen af retfærdighed dig med at udvikle færdigheder og viden til at lykkes i føderale, statslige og lokale strafferetlige operationer med fokus på omfanget, årsagerne og kontrollen med kriminalitet i dit samfund.

    • Miami Shores, USA

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Adrian Dominican School of Education ( ADSOE ) ved Barry University tilbyder en kandidatuddannelse i administration. Det er designet som en kandidatuddannelse for voksne elever og praktikere med fokus på administration, ledelse, kommunikation og teamwork.

    • Syracuse, USA

    Fuldtid, Deltid

    15 Måneder

    Blandet, Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Le Moyne College 's Master of Science i Arts Administration er tværfaglig og giver studerende mulighed for at anvende ledelseskoncepter i et kunstmiljø. Gennem kurser og erfaring fra den virkelige verden tilbyder programmet fleksibilitet for studerende af enhver større eller baggrund.

    • Hamburg, USA

    Fuldtid, Deltid

    Fjernundervisning, På campus

    Engelsk

    Master of Public Administration: Health Administration grad ved Hilbert College er designet til at forberede de studerende med færdighederne til at få succes i ledende stillinger inden for offentlig service og sundhedspleje i en bred vifte af organisationer.

    • DeLand, USA

    Fjernundervisning

    Master of Business Administration Online-programmet bringer teori til live og opbygger selvtillid og samarbejdsfærdigheder - to vigtige ting for at komme op i erhvervslivet.

    • Online USA

    Fjernundervisning

    Engelsk

    Larry L. Luing School of Business® er bygget på den gennemprøvede tradition for erhvervsuddannelse og professionel uddannelse på Berkeley College og giver mulighed for avancerede studier for at forberede morgendagens ledere.