MASTERSTUDIES

Deltid Master - landbrugsvirksomhed i Indonesien

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Fuldfører en grad i Agribusiness giver viden om forbrugere, detailhandlende, marketingfolk, og de primære producenter samt evnen til at holde kæden arbejder rentabelt.

Indonesien, et land i det sydøstlige Asien, hjem mere end 238 mio mennesker. Indonesien er den fjerde mest befolkede land i verden. Landets uddannelsessektoren er opdelt i førskoleundervisning, junior og senior primær, sekundær og uddannet kurser.

Deltid Master grad programmer i landbrugsvirksomhed i Indonesien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i landbrugsvirksomhed, Indonesien Filter

Mester i jord og vand ressource management

Brawijaya University
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
Indonesisk
på universitet

At være en højere uddannelsesinstitution af landbrugets topkvalitet, med internationale standarder, og det er i stand til at spille en aktiv rolle i udviklingen af ​​videnskab ...

Læs mere