MASTERSTUDIES

Deltid Master - landbrugsvirksomhed i Spanien

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

Alle er afhængig af landbruget. Hvis en studerende er interesseret i den forretningsmæssige side af landbruget, kan han eller hun gennemfører en agroindustrien program. Denne type program kombinerer kurser i erhvervslivet med kurser om emner specifikke for landbruget.

Spanien (Spansk: España) er et mangfoldigt land deler den iberiske halvø med Portugal i den vestlige ende af Middelhavet. Spanien betragtes som en eksotisk land i Europa på grund af sin venlige indbyggere og afslappet livsstil. Den normale varighed for University kurser i Spanien er 4 år, med undtagelse af medicin og dobbelte grader, som er 6.. Madrid og Barcelona er velkendte byer rundt verden for sit køkken, pulserende natteliv, og verdensberømte folklore og festligheder.

Deltid Master grad programmer i landbrugsvirksomhed i Spanien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i landbrugsvirksomhed, Spanien Filter

Master I Agribusiness Management

ENAE Business School
Master
01 Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
24 Sep 2021
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Master i Agribusiness Management er rettet mod både fagfolk inden for landbrugssektoren, der ønsker at udvide og opdatere deres viden, samt universitetsuddannede, der ønsker a ...

Læs mere

Master i Agribusiness Management

ENAE Business School
Master
01 Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
10 måneder
24 Sep 2021
Spansk
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Med en effektiv og praktisk træningssyn lægger vi fornyede styringsværktøjer og teknikker i dine hænder til at lede en resultatorienteret virksomhed eller organisation. En gru ...

Læs mere