MASTERSTUDIES

Deltid Master - landbrugsvirksomhed i Murcia

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

The Master 's grad af Agribusiness er struktureret på din faglige baggrund i fødevare-og brand industrier. Graden vil udvide studerendes 's forståelse af industri og øge analytiske evner.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Murcia City er på bredden af ​​Segura-floden i Murcia. Det har et mildt klima og varme somre gør en fremragende feriemål. Byen har 1 privat og 1 offentligt universitet, nemlig Catholic University Saint Anthony og Murcia Universitet hhv.

Deltid Master grad programmer i landbrugsvirksomhed i Spanien, Murcia. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i landbrugsvirksomhed, Murcia Filter

Master I Agribusiness Management

ENAE Business School
Master
01 Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
24 Sep 2021
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Master i Agribusiness Management er rettet mod både fagfolk inden for landbrugssektoren, der ønsker at udvide og opdatere deres viden, samt universitetsuddannede, der ønsker a ...

Læs mere

Master i Agribusiness Management

ENAE Business School
Master
01 Okt 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
10 måneder
24 Sep 2021
Spansk
Engelsk
Online og campus kombineret
på universitet
Online

Med en effektiv og praktisk træningssyn lægger vi fornyede styringsværktøjer og teknikker i dine hænder til at lede en resultatorienteret virksomhed eller organisation. En gru ...

Læs mere