MASTERSTUDIES

Deltid Master - Agronomi i Indonesien

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Et curriculum i jordbrugsvidenskab giver viden i en række forskellige områder relateret til landbruget. Fælles emner omfatter dyresundhed, jord videnskab, plante videnskab, råvarer, udvikling af landdistrikter og landbrugsøkonomi. kan tages klasser online eller i et klasseværelse indstilling.

Indonesien har vedtaget en uddannelsessystem af høj kvalitet, som giver undervisning i tre grundlæggende niveauer med det højeste niveau er den universitetsniveau. Senest landet opgraderet fem gymnasier til fuldt universitet niveauer med et mål af imødekommende selv internationale studerende, der måtte ønske at studere i Indonesien. Videregående uddannelser i Indonesien er akkrediteret af National Accreditation Board for videregående uddannelse. Nationen 's hovedstad er Jakarta.

Deltid Master grad programmer i Agronomi i Indonesien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Agronomi, Indonesien Filter

Mester i landbrugsteknik

Brawijaya University
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
Indonesisk
på universitet

Agricultural Engineering blev et pædagogisk center af internationale standarder og spiller en aktiv rolle i udviklingen af ​​videnskab gennem forskning og samfundstjeneste. ...

Læs mere