MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i Dublin - Master Arkitektur

En kandidatgrad giver dig mulighed for enten at fremme din forståelse af et bestemt spørgsmål eller tage ud i en helt anden måde ved hjælp af færdigheder, du har fået fra din tidligere bachelor-grad.

Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overordnede stil.

Irland er en ø i nord-vest for det kontinentale Europa. Det er den tredje største ø i Europa og tyvende største ø på Jorden. Mod øst er den større ø i Storbritannien, hvorfra det er adskilt af Det Irske Hav.

Dublin, som er fra Leinster-provinsen, er et moderne center for uddannelsesinstitutioner, der er berømte for uddannelse af høj kvalitet. Denne by har stor kulturel betydning. Det tilbyder tre store universiteter til uddannelsessøgende: University of Dublin, The National University of Ireland og Dublin City University.

Master grad programmer i Arkitektur i Irland, Dublin. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Dublin Filter

MArch Arkitektur

University College Dublin
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
01 Aug 2021
Engelsk
på universitet

Med akademikere i fodsporene fra arkitektoniske giganter som Frank Lloyd Wright, Le Corbusier og Norman Foster ved at vinde RIBA Royal Gold-medaljen og RIBA International Priz ...

Læs mere