MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i Kasakhstan - Master Kasakhstan

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

Kasakhstan, officielt Republikken Kasakhstan er et land i Centralasien, med dens mindre del vest for Ural floden i Østeuropa.

Master grad programmer i Arkitektur i Kasakhstan. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Arkitektur, Kasakhstan Filter

Arkitektur og konstruktion

Central-Asian University
Master
Sep 2021
Engelsk
Russisk

Oprettet i 1997 i Almaty. Grundlæggeren, præsidenten og universitetets første rektor er doktor i filosofi, professor Aliyev Zhumatai Alievich.

Læs mere

Kadaster

S. Seifullin Kazakh Agro Technical University
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
Kasakhisk
på universitet

Formålet med uddannelsesprogrammet er at forberede kandidater til at udføre forskning og løse praktiske problemer i jordforhold og jordforvaltning for at forbedre aktiviteter ...

Læs mere

Design

S. Seifullin Kazakh Agro Technical University
MA
Sep 2021
<
Fuldtid
Kasakhisk
på universitet

Formålet med uddannelsesprogrammet "Design" er at udvikle de studerendes personlige kvaliteter, dannelsen af generelle kulturelle, faglige og professionelle kompetencer, udvik ...

Læs mere