MASTERSTUDIES

Find dit Master-program i Arkitektur i Mellemamerika og Caribien her!

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Arkitektur er den handel, som bygningerne er konstrueret og derefter bygget. Dette sker ved at bruge teknologi, materialer og miljø med henblik på at opfylde kravene i loven og af de kontraherende byggeriet.

Mellemamerika er den centrale geografiske region of the Americas. Det er den sydligste, Isthmian del af det nordamerikanske kontinent, der forbinder med Sydamerika på den sydøstlige.

Masters Degree i Arkitektur i Mellemamerika og Caribien. Få alle mester i Arkitektur information og kontakte skolen i Mellemamerika og Caribien direkte!

4 Resultater i Arkitektur, Mellemamerika og Caribien Filter

Master of Architecture

Universidad Ana G. Méndez – Recinto de Gurabo
Master
<
Fuldtid
<
4&nbsp;-&nbsp;7 semestre
Engelsk
på universitet

Programmet Master of Architecture er beregnet til at give vores kandidater den krævede uddannelsesmæssige baggrund og praksiserfaring til at gå ind i arkitekturfaget. Programm ...

Læs mere

Master i smarte infrastrukturer - smarte byer

Structuralia
Masters
26 Jan 2021
<
Fuldtid
Spansk
Online

Skab dig selv med Structuralia , den førende træningsskole i den spansktalende verden inden for byggeri, infrastruktur, energi og teknik.

Læs mere

Master i planlægning

University of Puerto Rico - Río Piedras
Master
<
Fuldtid
Spansk
på universitet

Graduate School of Planning giver den professionelle grad af Master i Planlægning med fokusområder inden for by og territorial planlægning, planlægning af naturressourcer og m ...

Læs mere

Master of Landscape Architecture

Universidad Politécnica de Puerto Rico (Polytechnic University of Puerto Rico)
Master
Engelsk

Landskabsarkitektur-kandidaten ved Polytechnic University of Puerto Rico giver en banebrydende karrieremulighed. PUPR tilbyder to kandidatplaner, der fører til kandidaten i la ...

Læs mere