MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i Oman - Master Oman

En kandidatgrad er en akademisk grad tildeles til personer, der med held betegne en højere grad af ekspertise. Der er to hovedtyper af Masters - undervist og forskning.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

Videregående uddannelsessystem i Oman er gjort i de fem fælles internationale sprog, nemlig engelsk, fransk, spansk portugisisk og kinesisk blandt andre sprog. Dette har elimineret spørgsmålet om sprogbarrierer på disse højere læreanstalter blandt andre internationale studerende.

Master grad programmer i Arkitektur i Oman. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Arkitektur, Oman Filter

MSc i arkitektur og byplanlægning

German University of Technology in Oman
MSc
<
Fuldtid
<
Deltid
<
4 semestre
Engelsk
på universitet

Omans første kandidatgrad i arkitektur og byplanlægning. Master of Science i arkitektur og byplanlægning (MSc AUP) på GUtech er det første program i hele regionen, der tilbyde ...

Læs mere

Master of Architecture

Hindustan University
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Kurset sigter mod at motivere arkitekterne der er velbevandret med fortiden, er bevidste om de nyeste innovationer og intellektuelt funderet til at opfatte arkitektur og desig ...

Læs mere