MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i Rumænien - Master Rumænien

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Processen med at skabe en vellavet struktur indebærer en hel del mere end blot magten op fire vægge. Kendskab til arkitektur er nødvendig for at sikre, at bygninger opfylder forudbestemte ønsker og juridiske retningslinjer.

Rumænien er et land beliggende i skæringspunktet mellem Central-og Sydøsteuropa, der grænser op til Sortehavet. Kom til Rumænien er let fra næsten alle dele af verden, på grund af sin stilling, samt det faktum, at det er tjent med en bred vifte af transport typer og virksomheder. Rumænske universiteter tilbyder stort udvalg af bachelor-og postgraduate programmer i rumænsk, engelsk, fransk og tysk.

Master grad programmer i Arkitektur i Rumænien. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Arkitektur, Rumænien Filter

Integreret grad (bachelor og master) i arkitektur

Politehnica University Timisoara
Master
<
Fuldtid
<
6 år
Rumænsk
på universitet

Med en 6-årig studieperiode giver den integrerede bachelor- og kandidatgrad i arkitektur et holistisk billede af de komplekse parametre, der definerer arkitekturpraksis. I løb ...

Læs mere

Integreret bachelor og master i arkitektur

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)
Master
<
Fuldtid
<
6 år
på universitet

Denne Arkitektur Program er den direkte efterkommer af den første rumænske højere Kunstakademiets Arkitektskole, der blev grundlagt i 1892.

Læs mere

Programe masterale la facultatea de urbanism

Ion Mincu University of Architecture and Urbanism (UAUIM)
MA
<
Fuldtid
<
2 år
på universitet

Facultatea de Urbanism din Universitatea de Arhitectura si Urbanism “Ion Mincu” Bucuresti, este singura facultate din Romania care organizeaza Programe Masterale de tip Bologn ...

Læs mere