MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i Lugano - Master Arkitektur

For at kunne opnå en Masters kvalifikation, bliver du nødt til at få en række af kreditter ved at passere de enkelte moduler. Mest undervises Masters vil have en række centrale moduler, som du skal tage og videregive med henblik på at opnå kvalifikation. Vurderingen af ​​forsknings Masters er næsten altid udelukkende af en enkelt afhandling modul eller projekt.

Processen med at skabe en vellavet struktur indebærer en hel del mere end blot magten op fire vægge. Kendskab til arkitektur er nødvendig for at sikre, at bygninger opfylder forudbestemte ønsker og juridiske retningslinjer.

Schweiz, officielt Schweiziske Forbund er en føderal parlamentarisk republik bestående af 26 kantoner med Bern som sæde for de føderale myndigheder. Schweiz 's uafhængighed og neutralitet har længe været hædret af de store europæiske magter. Schweiz er et fredeligt, velstående og stabil moderne markedsøkonomi med lav ledighed.

Lugano ligger i italiensk talende del af Schweiz. Omkring 64% af befolkningen har en videregående uddannelse, og der er universiteter og institutter er specialiseret meste i informatik, kommunikation, kunstig intelligens, computing etc. Kunst og design skoler er også tilgængelige, sammen med internationale programmer.

Master grad programmer i Arkitektur i Schweiz, Lugano. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Arkitektur, Lugano Filter

Master of Science i arkitektur

USI Università della Svizzera italiana
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
4 semestre
30 Apr. 2021
Italiensk
Engelsk
på universitet

Master of Science in Architecture giver mulighed for at tilegne sig den mest avancerede teoretiske viden og operative færdigheder til udøvelse af moderne arkitektonisk design. ...

Læs mere

Master i historie og teori om kunst og arkitektur

USI Università della Svizzera italiana
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
4 semestre
30 Apr. 2021
Engelsk
Italiensk
på universitet

Master i historie og teori for kunst og arkitektur (MSTAA) inkluderer både studiet af arkitekturens historie og kunsthistorie. Det er en komplet master med det formål at vende ...

Læs mere