MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i Schweiz - Master Schweiz

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

For strukturen og opførslen af ​​en ny struktur til at opfylde tekniske og æstetiske specifikationer, er der behov for input af individer kyndige i arkitekturen. Dette indebærer at skabe tegninger, måltagning og lejlighedsvis mægle kompromiser.

Schweiz (tysk: Schweiz, fransk: Suisse, italiensk: Svizzera, Romansch:. Svizra Schweiz har nogle af de verdenskendte Universiteter som ETH i Zürich, EPFL i Lausanne, IHEID i Genève, Lausanne Universitet eller University of St. Gallen. Husk på, det 's meget bedre til at tale det lokale sprog, så hvis du kan ' t taler enten fransk, tysk eller italiensk, hellere gå til et sprogkursus først.

Master grad programmer i Arkitektur i Schweiz. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Arkitektur, Schweiz Filter

Master of Science i arkitektur

USI Università della Svizzera italiana
MSc
Sep 2021
<
Fuldtid
<
4 semestre
30 Apr. 2021
Italiensk
Engelsk
på universitet

Master of Science in Architecture giver mulighed for at tilegne sig den mest avancerede teoretiske viden og operative færdigheder til udøvelse af moderne arkitektonisk design. ...

Læs mere

Master i historie og teori om kunst og arkitektur

USI Università della Svizzera italiana
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
4 semestre
30 Apr. 2021
Engelsk
Italiensk
på universitet

Master i historie og teori for kunst og arkitektur (MSTAA) inkluderer både studiet af arkitekturens historie og kunsthistorie. Det er en komplet master med det formål at vende ...

Læs mere