MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i En Coruña - Master Arkitektur

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

For strukturen og opførslen af ​​en ny struktur til at opfylde tekniske og æstetiske specifikationer, er der behov for input af individer kyndige i arkitekturen. Dette indebærer at skabe tegninger, måltagning og lejlighedsvis mægle kompromiser.

Spanien, officielt Kongeriget Spanien, er en suveræn stat, og en medlemsstat i Den Europæiske Union. Det er beliggende på den iberiske halvø i det sydvestlige Europa. Spanske universiteter regulere adgangen til deres egne akademiske grader, og de fastsætter de faglige gebyrer. De kan også tilbyde uofficielle postgraduate grader. Hovedstaden Madrid har muligvis det største antal barer per indbygger for enhver europæisk by og et meget aktivt natteliv.

Master grad programmer i Arkitektur i Spanien, En Coruña. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Arkitektur, En Coruña Filter

Master i arkitektonisk restaurering

Universidade da Coruña
Master
<
Fuldtid
Spansk
på universitet

The Master 's Degree i Architectural Rehabilitering er et officielt årlige cyklus varighed undersøgelser har til formål at give avanceret uddannelse inden for inspektion og in ...

Læs mere

Master i Arkitektur

Universidade da Coruña
Master
<
Fuldtid
Spansk
på universitet

kvalificerende titel for udøvelsen af ​​det lovregulerede erhverv Arkitekt, der skal være til stede efter Degree i Architectural Studies.

Læs mere

Kandidatgrad i landskabsarkitektur Juana de Vega

Universidade da Coruña
Master
<
Fuldtid
Spansk
på universitet

Jeg studerer modul struktur teori og metode Landskab Planlægning Landscape Design I

Læs mere