MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i Gwangjin-gu - Master Arkitektur

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

For strukturen og opførslen af ​​en ny struktur til at opfylde tekniske og æstetiske specifikationer, er der behov for input af individer kyndige i arkitekturen. Dette indebærer at skabe tegninger, måltagning og lejlighedsvis mægle kompromiser.

De videregående uddannelsesinstitutioner indgår regelmæssige fireårige gymnasier og universiteter. Uddannelse er taget meget alvorligt i Sydkorea, og landet er hjemsted for flere verdensklasse universiteter, hvoraf mange har udvekslingsaftaler med forskellige udenlandske universiteter, og er en god måde for udlændinge at opleve livet på landet.

Master grad programmer i Arkitektur i Sydkorea, Gwangjin-gu. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Gwangjin-gu Filter

Arkitektur

建国大学
Master
Mar 2021
Engelsk
Korean
Kinesisk

Institut for Arkitektur ved Konkuk University (KU) Graduate School er anerkendt som en førende afdeling i Korea for sit uddannelsessystem og de ideelle betingelser for udvikli ...

Læs mere