MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i Sydkorea - Master Sydkorea

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

Processen med at skabe en vellavet struktur indebærer en hel del mere end blot magten op fire vægge. Kendskab til arkitektur er nødvendig for at sikre, at bygninger opfylder forudbestemte ønsker og juridiske retningslinjer.

Sydkorea, officielt Republikken Korea, er et suverænt land beliggende i den sydlige del af den koreanske halvø. Navnet "Korea " er afledt af Goryeo, et dynasti, der regerede i middelalderen. Sydkorea er nu et liberalt demokrati og et økonomisk kraftcenter. De mest prestigefyldte omfattende universiteter er Seoul National University, Korea Advanced Institute of Science and Technology, Yonsei Universitet og Korea Universitet.

Master grad programmer i Arkitektur i Sydkorea. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Sydkorea Filter

Arkitektur

建国大学
Master
Mar 2021
Engelsk
Korean
Kinesisk

Institut for Arkitektur ved Konkuk University (KU) Graduate School er anerkendt som en førende afdeling i Korea for sit uddannelsessystem og de ideelle betingelser for udvikli ...

Læs mere