MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i Münster - Master Arkitektur

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

Tyskland er en fantastisk destination for international scholarsand har en høj kvalitet videregående uddannelser. Værdien af ​​dette niveau af uddannelse er blevet forbedret med Tyskland 's stærke økonomi. Udenlandske studerende nyde fremragende levestandard i en sikker og sikre omgivelser. Berlin er hovedstad.

Münster kaldes også cyklen Tysklands hovedstad med mange af sine 200.000 indbyggere ejer en cykel som den vigtigste transportform. Byen er hjemsted for University of Münster og andre mindre institutioner for videregående uddannelser.

Master grad programmer i Arkitektur i Tyskland, Münster. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Münster Filter

Arkitektur

Fachhochschule Münster
Master
Okt 2021
Engelsk
Tysk

Som arkitekt har du en bred vifte af specialviden: ud over tekniske / konstruktionskrav skal projektplanlægning også tage højde for økonomiske, sociale og kulturelle krav. Sam ...

Læs mere