MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i Canterbury - Master Arkitektur

En master 's grad er en akademisk postgraduate grad. Man skal allerede have en bachelor-grad til at ansøge om en master 's program. De fleste mester 's Uddannelsen vil kræve, at studerende til at fuldføre en master ' s speciale eller forskning papir.

Arkitektur er den handel, som bygningerne er konstrueret og derefter bygget. Dette sker ved at bruge teknologi, materialer og miljø med henblik på at opfylde kravene i loven og af de kontraherende byggeriet.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Canterbury er en historisk katedral by, og navnet betyder "Kent folk 's højborg ". Det er hjemsted for fire universiteter og flere andre højere læreanstalter, der dækker 25% af den voksne befolkning i Canterbury.

Master grad programmer i Arkitektur i Det Forenede Kongerige, Canterbury. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Arkitektur, Canterbury Filter

MA Arkitektur

University for the Creative Arts
MA
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Vores MA Arkitektur-kursus giver dig mulighed for at udvikle en individuel tilgang til rumligt design inden for et stimulerende, kreativt og støttende miljø. Vores MA Arkitekt ...

Læs mere

MA-arkitektur (ARB / RIBA del 2)

University for the Creative Arts
Master
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Med fokus på design som en forskningspraksis udfordrer vores MArch-kursus dig til at bruge dine tværfaglige færdigheder og viden til at udvikle effektive strategier og modelle ...

Læs mere