MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i Lincoln - Master Arkitektur

Fordelene ved en Masters rækker ud at forbedre dit indtjeningspotentiale. De kan give dig med personlige og faglige kompetencer til at accelerere din udvikling. De er også en mulighed for at differentiere dig fra dine kammerater, vil mange af dem har lignende A-niveau og bachelor kvalifikationer.

For strukturen og opførslen af ​​en ny struktur til at opfylde tekniske og æstetiske specifikationer, er der behov for input af individer kyndige i arkitekturen. Dette indebærer at skabe tegninger, måltagning og lejlighedsvis mægle kompromiser.

Det Forenede Kongerige Storbritannien og Nordirland, almindeligvis kendt som Det Forenede Kongerige og Storbritannien, er en suveræn stat beliggende ud for den nordvestlige kyst af det kontinentale Europa.De to mest berømte (og ældste) universiteter er Oxford og Cambridge (ofte omtalt som Oxbridge af mange briter) England har også flere andre verdensklasse institutioner, herunder flere i London (især Imperial College, London School of Economics, University College London og Kong 's College London, der alle er en del af London University)

Lincoln er en by i England med en befolkning på mindre end 100 tusind, en tredjedel er studerende på videregående uddannelser. Tidligste oprindelsen af ​​Lincoln er fundet at være fra jernalderen, omkring 1. århundrede f.Kr., mens de væsentligste resterne er fra romertiden.

Master grad programmer i Arkitektur i Det Forenede Kongerige, Lincoln. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

4 Resultater i Arkitektur, Lincoln Filter

Master i arkitektur (MArch)

University of Lincoln
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Dette erhvervsuddannelse har til formål at give en højkvalitetsuddannelse til håbende arkitekter. Programmet er foreskrevet af Architects Registration Board og valideret af Ro ...

Læs mere

Master i interiørarkitektur og design

University of Lincoln
MA
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

Dette MA-program er designet til kunst, arkitektur og design kandidater, der ønsker at specialisere sig i kreative tilgange til interiør i bygninger og miljømæssige design. ...

Læs mere

Master i arkitektur

University of Lincoln
Master
<
Fuldtid
Engelsk
på universitet

Kurset sigter mod at tiltrække en gruppe af studerende fra hele verden og søger at give dig mulighed for at opbygge dit eget globale netværk af samarbejdspartnere.

Læs mere

Master of Architecture

University of Lincoln
Master
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;5 år
Engelsk
på universitet

Dette erhvervsuddannelse giver fleksibilitet til at skræddersy din læring inden for rammer, der opfylder kravene fra Royal Institute of British Architects (RIBA) og Architects ...

Læs mere