MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i Manchester - Master Arkitektur

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Arkitektur er processen med at designe og planlægge et rum eller bygning efter et sæt af æstetiske, sociale og miljømæssige retningslinjer. På grund af dette, er arkitekturen ofte opdelt i kategorier afhængigt af det overordnede stil.

Uddannelse i Det Forenede Kongerige er et decentralt anliggende med hvert af landene i Det Forenede Kongerige med særskilte systemer under forskellige regeringer: Den britiske regering er ansvarlig for England, og den skotske regering, den walisiske regering og nordirske regering er ansvarlige for Skotland , Wales og Nordirland, hhv.

Manchester er kendt for sin arkitektur og har Storbritanniens næststørste byområde, 5 gange større end selve byen. Der er kun tre universiteter, men de har i alt 73 tusinde studerende.

Master grad programmer i Arkitektur i Det Forenede Kongerige, Manchester. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

3 Resultater i Arkitektur, Manchester Filter

MA Arkitektur og Urbanisme

Manchester Metropolitan University
MA
Jan 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
Engelsk
på universitet

MA Architecture and Urbanism giver dig mulighed for at studere og udføre dybdegående forskning i indflydelsen af globale kulturelle og økonomiske kræfter på nutidige byer. I l ...

Læs mere

Master of Architecture

Manchester Metropolitan University
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

MArch er et livligt studentercentreret miljø, hvor peer-to-peer-læring, praksisbaseret forskning og live events-projekter forbinder studerende, ekspertakademikere, designfagfo ...

Læs mere

Master of Landscape Architecture

Manchester Metropolitan University
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;4 år
Engelsk
på universitet

Master of Landscape Architecture er en professionel kvalifikation, akkrediteret af Landscape Institute, som giver en rute til en internationalt anerkendt kvalifikation i et hu ...

Læs mere