close

Filtre

Se resultater

Master Arkitektur i Poole - Master Arkitektur

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen. Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortr… Læs mere

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Poole er lige så mange andre Sydvestengland områder, kendt for menneskelig bosættelse siden før jernalderen. En campus kaldet Talbot, Bournemouth University, er lige ved siden Poole.

Master grad programmer i Arkitektur i Det Forenede Kongerige, Poole. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Relaterede studieområder
arrow_drop_up arrow_drop_down
format_list_bulleted Filtre
Arts University Bournemouth - The Graduate School
Poole , Det Forenede Kongerige

Masters of Architecture udforsker nye tilgange til arkitektonisk praksis gennem skabelse, innovation og samarbejde. Dette to-årige, studiobaserede kursus er den anden del af d ... +

Masters of Architecture udforsker nye tilgange til arkitektonisk praksis gennem skabelse, innovation og samarbejde. Dette to-årige, studiobaserede kursus er den anden del af den tredelte kvalifikation for at blive arkitekt. Denne designbaserede faglige kvalifikation, akkrediteret af Royal Institute of British Architects (RIBA) og Architects Registration Board (ARB). Du arbejder sammen med medproducenter, samarbejdspartnere og aktiveringsmænd, der er kommet fra forskellige skoler rundt om i verden; får du muligheden for at samarbejde på tværs af kunsten. -
Master
Fuldtid
2 år
Engelsk
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her

Relaterede studieområder