MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i Poole - Master Arkitektur

En mestre tildeles studerende, der har gennemført ph.d.-niveau undersøgelse i et bestemt fagområde eller område professionelle praksis, mens demonstrerer en høj grad af beherskelse under processen.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

UK, Storbritannien er mere end 300 år gammelt og består af fire konstituerende nationer: England, Skotland, Wales og Nordirland. Det Forenede Kongerige har været et centrum for læring for de sidste 1000 år og besidder mange gamle og fornemme universiteter. Udenlandske studerende udgør en betydelig del af de studerende på britiske universiteter.

Poole er lige så mange andre Sydvestengland områder, kendt for menneskelig bosættelse siden før jernalderen. En campus kaldet Talbot, Bournemouth University, er lige ved siden Poole.

Master grad programmer i Arkitektur i Det Forenede Kongerige, Poole. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, Poole Filter

Masters of Architecture

Arts University Bournemouth - The Graduate School
Master
Sep 2021
<
Fuldtid
<
2 år
Engelsk
på universitet

Masters of Architecture udforsker nye tilgange til arkitektonisk praksis gennem skabelse, innovation og samarbejde. Dette to-årige, studiobaserede kursus er den anden del af d ...

Læs mere