MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i Burbank - Master Arkitektur

En mestre refererer til færdiggørelsen af ​​en kandidat uddannelse, der forbereder eleverne til at fremme deres viden om et bestemt emne eller fremme deres karriere. De fleste af mestre ydes af statslige eller offentlige universiteter.

Oprettelsen af ​​en bygning eller rum, der er ikke kun æstetisk tiltalende, men er også strukturelt lyd og inden juridiske parametre indebærer planlægning og design arbejde fra nogen fortrolig med principperne for arkitektur.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

Master grad programmer i Arkitektur i USA, Burbank. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

2 Resultater i Arkitektur, Burbank Filter

Master of Architecture

Woodbury University
Master
Sep 2021
Engelsk
på universitet

M. Arch-programmet lokaliserer arkitekturen i skæringspunktet mellem disciplinære principper og faglig kompetence. Ideer får indflydelse, når de oversættes til materielle forh ...

Læs mere

Master of Science i arkitektur i udvikling af fast ejendom

Woodbury University
MSc
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Master of Science in Architecture in Real Estate Development (MSArch RED) -programmet søger at bygge videre på arkitektens unikke perspektiv og etos. Gennem små klassestørrels ...

Læs mere