MASTERSTUDIES

Master Arkitektur i State College - Master Arkitektur

En mestre er det første niveau af graduate kurser og kan opnås efter du modtager en bachelorgrad. Optjening en master kræver normalt to års fuldtidsstudium, hvilket svarer til 36 til 54 point semester.

 

For strukturen og opførslen af ​​en ny struktur til at opfylde tekniske og æstetiske specifikationer, er der behov for input af individer kyndige i arkitekturen. Dette indebærer at skabe tegninger, måltagning og lejlighedsvis mægle kompromiser.

De Forenede Stater er et stort land i Nordamerika, der ofte omtales som de "USA ", den "USA ", den "United States ", "America ", eller blot "den States ". Amerikanske colleges er finansieret af "privattimer " opladet til den studerende, som ofte er ret dyrt, meget almindeligt at nå ind i de titusinder af dollars om året.

University Park er en indre forstad til Dallas Texas. Byen er først og fremmest en college by kendt for sin religiøse, erhvervslivet og ingeniør uddannelser.

Master grad programmer i Arkitektur i USA, State College. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

1 Resultater i Arkitektur, State College Filter

Marts. i arkitektur

The Pennsylvania State University Penn State College of Arts and Architecture
Master
Sep 2021
Engelsk
på universitet

Den professionelle M.Arch. grad forbereder de studerende til at blive førende inden for arkitektyrket. Studerende tilmelder sig en to-årig grundlæggende læseplan med fokus på ...

Læs mere