close

Filtre

Se resultater

Deltid Master - Kunststudier i Lissabon

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale. De Arts henviser til enhver fagområde, der involverer mere kreativ tænkning i modsætning til den videnskabelige, matematisk tankegang. Mange kunst programmer er fokuser… Læs mere

En mestre er optjent efter studerende gennemføre en bachelor-grad program. For at opnå en mestre, du normalt nødt til at fuldføre 12 til 18 college kurser, der ofte involverer udfylde omfattende test og / eller et speciale.

De Arts henviser til enhver fagområde, der involverer mere kreativ tænkning i modsætning til den videnskabelige, matematisk tankegang. Mange kunst programmer er fokuseret på litteratur, mens andre involverer praktisere de fine kunst som maleri eller musik.

Portugal, officielt Den Portugisiske Republik, er et land beliggende i det sydvestlige Europa på Den Iberiske Halvø. Portugal ligger 900 år gammel, og selvom den har et relativt lille område, det spillede en afgørende rolle i verdenshistorien. Universidade do Porto er mest populær af udlændinge, der består af 11% internationale studerende.

Lissabon er Portugals 's hovedstad og har en befolkning på mere end 500.000 personer inden for dens administration. Med Den Europæiske Union, kommer Lissabon 11 med hensyn til befolkning og blandt de ældste byer på jorden. Der er 3 førende universiteter i Lissabon, nemlig, Lissabon Universitet, tekniske universitet i Lissabon og New Lisbon University.

Deltid Master grad programmer i Kunststudier i Portugal, Lissabon. Information om master grad. Kontakt skolen direkte her!

Minimer
Andre muligheder inden for dette studieområde: 
format_list_bulleted Filtre
ISCSP - Instituto Superior de Ciências Sociais e Políticas
Lissabon, Portugal

Frekvensen Digital Strategisk kommunikation i Graduate har det overordnede mål at give de studerende teoretiske og praktiske færdigheder, der fremmer og hjælper integrationen ... +

Frekvensen Digital Strategisk kommunikation i Graduate har det overordnede mål at give de studerende teoretiske og praktiske færdigheder, der fremmer og hjælper integrationen af ​​digitale kommunikations- og informationssystemer medier i den strategiske ledelse af en organisation, mærke produkt, person eller service. -
Master
Fuldtid
Deltid
12 - 30 måneder
Portuguese (Portugal)
på universitet
 

TIP! Hvis du repræsenterer en skole og vil tilføje dine programmer til vores lister, så kontakt os her